| Gelica_Morosanu_1986 a întrebat:

Bună ziua, am o nelămurire dacă faci dragoste neprotejat, dar ejaculezi afara tot, presupun ca nu e grav.
Dar dacă faci încă odată tot neprotejat, e posibil sa ramai însărcinată? Am nevoie de un răspuns urgent

11 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Grav nu e, desigur. Copilul tot cu un cap, doua miini si doua picioare iese...

| ASMA14 a răspuns:

Pai daca imediat dupa primul act sexual a urmat si al doilea, fara sa urineze si sa se spele sansele de a ramane insarcinata sunt mari, deoarece inca au ramas spermatozoizi pe penis.

| Bizon95 a răspuns:

De la orice sex neprotejat poti sa ramai insarcinata

vaginul e in asa fel "gandit" sa protejeze sperma si sa o ajute sa urce, si sperma poate supravietui in vagin si timp de o saptamana, oricat ar fi de putina, si deci da, cum a scris AnaMariaSD, pot sa fie urme de sperma si e indeajuns

sa nu uitam ca opti sa ramai insarcinata daca picaturi de sperma ajung pe marginea vaginului in interiorul labiilor mici

| sofisis a răspuns:

Poti ramane insarcinata in ambele cazuri descrise de tine. Si prima si a doua oara.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Prima data sanse mici, a doua oare sanse maricele

| OpreaMaria1998 a răspuns:

Bună,as avea o intrebare. pe data de 25 Noiembrie am avut menstra.iar cu 2 zile inainte de menstră am avut contact sexual neprotejat. după terminarea menstruației imi este rău dimineata am greturi si am arsuri..este posibil vre.o sarcină?! Am nevoie si eu de un răspuns vă rogg

| FaraNume1245 a răspuns:

Posibilitatea de a rămâne însărcinată există doar de la al 17-lea act sexual consecutiv, în interval de 3 ore. Deci, presupun că nu e grav.

| Frank51 a răspuns:

Categoric Nu. Spermatozoizii genetic sunt inzestrati cu un gps si cauta iesirea din vagin.

| Bizon95 a răspuns (pentru Bizon95):

Ca o completare la "picaturi de sperma"
o femeie produce un ovul odata pe luna si e fertila doar cateva zile
un barbat are IN ORICE MOMENT mai mult sau mai putin de cinci sute de mii de spermatozoizi in testicule (ar putea repopula intreaga planeta cu o singura e. jaculare)...

sper ca am dovedit negru pe alb ca, urme vagi de sperma te pot lasa insarcinata!

| Violleta2022 a răspuns:

Poti ramane insarcinata daca ai partide consecutive de sex, chiar daca ejacularea este afara!
Singura conditie saramai, este ca tu sa fii in perioada fertila.

| Adry05 a răspuns:

Există dacă parteneru s-a masturbat sau un alt contact cu ejaculare a fost recent fără să fie minim 3 urinări pentru că rămâne spermă pe canal și aia ajunge direct în tine la următoru act