| fideluta a întrebat:

Bună ziua! Am o nelămurire și aștept părerile voastre, fără ironii sau chestii.
Sunt intr-o relatie cu o tipă de aproape 3 luni. După 3 luni s-a intamplat „ minunea " și am făcut dragoste. S-a intamplat in doua rânduri, prima dată parcă a fost mai bine, in schimb a doua oara s-a excitat foarte greu. A fost obosita in ultima perioada fiind in sesiune, multe nopti nedormite.
Intrebarea mea este urmatoarea : ea mi-a zis ca este indragostita nebuneste de mine, ma considera cel mai frumos baiat, dar ei îi trebuie timp sa se acomodeze cu asta si pe parcusul timpului va fi din ce in ce mai atrasa de mine.
Este posibil sa ții la un om, sa fii indragostit de el si sa te atraga cu timpul?

11 răspunsuri:
| Stelicad1 a răspuns:

Da, sunt multe intamplari de genul sa fii indragostit/a de cineva si sa te atraga cu timpul. Dar o sa vezi in timp pana atunci bucurati-va unul de celalalt si nu lasati geloziile sa strice relatia.

| AndreeaWTS a răspuns:

Dragule, ea are încă multe necunoscute și multe de aflat, în ceea ce te privește, de-aia are nevoie de timp.
Cât crezi că a apucat să te cunoască în 3 luni?
Ai răbdare și grijă.
Pentru că poate fi din ce în ce mai atrasă de tine, dar se poate întâmpla și invers.
Faptul că s-a culcat cu tine, nu-ți garantează că totul va fi ok indiferent de ce ai face și cum te-ai comporta tu cu ea de aici înainte.

| Iunicu a răspuns:

Ai răbdare. Vă veți cunoaște pe parcurs butoanele și mofturile. Poate ai atins o comandă nepotrivită.
Comunicați și totul va fi din ce în ce mai bine.
Uite, am avut o iubită care avea o ureche sensibilă, nu mai știu care dar dacă o atingeam pe urechea aia îi trecea toată pofta. Am aflat întâmplător după ceva vreme.
Dacă sunteți sinceri unul cu celălalt, descoperiți repede cum sa vă simțiți grozav de fiecare dată.
Dar nu este o regulă.
Uneori fetele mai fac sex și în zilele proaste. Mai mult de dragul nostru. Atunci nu are cum sa fie frumos pentru că simțim asta.

| fideluta explică:

Vă mulțumesc pentru răspunsuri!

| Meme10Meme a răspuns (pentru fideluta):

Trollule,te cheama fideluta:/. Ce sa inteleg?

| fideluta explică (pentru Meme10Meme):

Ha ha, dacă tăceai, filosov rămâneai!

| fideluta explică (pentru AndreeaWTS):

Ai dreptate. În viață, nimeni nu îți poate garanta nimic. Eu o să încerc să fiu eu și sper ca această relație să meargă până la capătul vieții!
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

| Meme10Meme a răspuns (pentru fideluta):

Daca nu-ti faceai cont, poate primeai un bun pont

| isemilia a răspuns:

Da, e posibil. Succes in relatie! Bafta ei! (spuneai ca e in sesiune)

| Mopmop a răspuns:

Hai sa o luam pe rand.
E clar ca a fost pentru ea o atractie sexuala la inceput fata de tine. E un lucru bun si absolut normal. (Btw ELE ne aleg pe noi nu invers.)
Avand asta in minte e normal acum pentru ea sa aiba nevoie de timp pentru a te cunoaste cum esti tu in realitate. Asa incat sfatul meu ar fi sa o iei usor in relatie, fii natural si nu incerca sa pari altfel decat esi tu!
Comunicati deschis mai ales despre partea sexuala asa incat nu vor aparea surprize.

| Emazio a răspuns:

Da, undeva la inceput se instaureaza dragostea nebuneasca (limerance). Iar in timp nivelurile de atracție fata de partener pot sa mai fluctueze