20-25 de minute e foarte ok. Era grav daca te tinea 5 minute, cum ii tine pe altii. Nu te apuca sa iei pastile, ca e posibil sa ai probleme de la ele. Am citit ca stimulentele (luate frecvent) pot sa duca la impotenta. Cu alte cuvinte, las-o asa. Daca e nimfo, ia-i un vibrator.
20-25 minute mi se pare foarte ok. te sfatuiesc sa nu te apuci de pastile si mai bine sa incerci sa afli cum sa foloseste mai bine cele 20-25 minute. tind sa cred ca ar fi neplacut la un moment sa o tot tii in partide de 1-2 ore. uneori (foarte rar, recunosc) prind cate o partida de sex care tine si la o ora jumatate si dupa 30 minute parca devine plictisitor. deci repet...mai bine inveti sa folosesti mai eficent cele 25 minute, la timp...parerea mea e ca stai foarte bine
Anul trecut aveai 16-17 ani, iar acum deja ai 33. Daca ai reusit acest record, nu inteleg cum de nu reusesti sa-ti multumesti sotia intr-un timp relativ normal. Fa iarasi un salt in timp, dar de data aceasta inapoi, revino la adevarata ta varsta si ai sa vezi ca vei putea mai mult.
Cum au spus toti este normal 20-25 minute nu lua pastile este si sfatul meu
ce ar trebui sa schimbi ar fi preludiu
faceti un preludiu cat mai lung
20-25 min e suficient. Important este ce faci in minutele alea. Mai diversifica pozitiile, pune accent pe preludiu, fa-i un sex oral, vezi sa faca si ea, incearca jucarii erotice eventual, apoi lasa-i-le ei. E clar ca se satura greu, deci e bine sa aiba o jucarie a ei cand nu esti tu prin preajma.
aanonimus1998 întreabă:
Anonimă_5278 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: