Dacă poți decalota penisul fără dureri în stare erecta și neerecta, atunci nu se pune problema sa ai fimoza. Deci, poți face sex fără probleme. Atenție actul sexuala sa fie protejat.
Act neprotejat sigur poti sa faci cand ai o relatie stabila si de regula cu analizele facute.
Actul neprotejat comporta dua riscuri majore: sarcina nedorita, dar mai ales sa te alegi cu boli, din care HIV este cea mai rea si care nu se poat trata.
Desigur ca se poate cu riscuri face si sex neprotejat. La sex neprotejat, pentru prevenirea sarcinii sunt diferite metode anticonceptionale, dar pentru prevenirea bolilor nu sunt.
Da sunt consient de asta dar ti am spus…daca am fimoza pot sa fac neprotejat…adica cand e in erectie n am piele pe cap…deci se poate?
Da. O sa-ti dai seama daca te jeneaza si atunci, cu toata retinerea ta, trebuie sa consulti un medic. Sa nu-ti fie rusine, ca nu esti singurul, nici primul, nici ultimul care apeleaza la medic pentru asemenea probleme.
Si inca ceva: se poate actiona si cu creme, dar asta poate sa-ti spuna yot medicul daca este necesar si mai ales eficient.
Tine cont ce spun chinezii: "Nimic ce-i omenesc nu-i rusinos". Si inca ceva: In fata unui medic nimic nu e rusinos cand este vorba de sanatate.
Daca ai fimoza se poate rezolva totul suor si simplu la un medc UROLOG, inainte sa apara complicatii ale fimozei, sau sa incerci sexul si sa constati ca-i imposibil sa-l faci.
Daca nu vrei sa mergi la medic este problema ta, dar s-ar putea sa regreti curand aceasta decizie, ca nu poti face sex si ramai sa te uiti la el, cum se chinuie.
Sanatate multa!
Cand penisul este in erectie nu mai am acea piele pe cap.e totul ok..se poate sa fac?
Doar cand nu e in erectie am pielea peste capul penisului…cand e in erectie nu mai e pentru ca trag eu pielea
Pielea acopera capul penisului cand nu e in erectie, aceea nu e fimoza, fimoza e cand nu poti decalota deloc, difera la fiecare individ, sunt persoane care o au decalotata mereu de la mama natura, si persoane carora le e acoperit capul la fel de la mama natura, nu toate penisurile sunt la fel, in ambele cazuri e perfect normal.
Dar cand nu este in erectie cucul este foarte mic si este normal sa fie acoperit de tot excesul de piele, deci aia nu-i fimoza.