Eu în locul tău nu as fi în stare sa stau atâta după o complexata ca aia. Respecta-ți timpul amice și căuta-ți o femeie cu care poți avea o relație normala.
Lasa o in pace ca asa este mai bine, sexul se face NUMAI după căsătorie, niciodată înainte. Însoara te cu ea si după poti face sex cît vrei cu ea.
Du-te într-un loc cu credința ta, sunt mii de oameni care nici nu vor să se căsătorească înainte de sex inclusiv eu
Uite cateva sfaturi
1. Fa o sa aiba încredere in ea
2. Fa asa fel incat sa dai de inteles ca singura improanta atentie o ai doar asupra ei
3. Fa o sa se simta precum ii esti mai mult decat un iubit, intelegi tu dupa caz
4. Nu tot presa acest subiect, deoarece tot predand o o sa se simta aiurea si va fi naspa...
Ramane sa ii oferi lucrurile acestea inca o anumita vreme si actul sexual sau pettingul se va întâmpla candva. Crede-ma dupa ce o va face odata, isi va schimba mentalitatea
Daca o iubesti cu adevarat, accepta-i mofturile. Cu timpul va renunta la ceste mofturi si va ceda la dorintele tale.
Simplu, gaseste un loc linsitit, unde nu puteti fi deranjati si spune-i direct si fara ocolisuri ca sexul e un lucru important pentru tine. O intelegi ca inca nu e pregatita dar sa iti spuan cand ar fi.
Daca iti zice ca ca nu stie sau ca nu e sigura, fugi si nu te uita inapoi, esti prea tanar ca sa iti freci tineretea cu ea.
Daca iti spune ca ar vrea dar ii e frica, spune-i ca o puteti lua pas cu pas. Incepeti cu atingeri, continuati de masturbarea reciproca eta. Nu trebuie sa sariti direct la sex.
Daca iti spune ceva peste 6 luni eu iar as lasa-o pentru ca n-ai nici o garanti ca nu iti pierzi vremea si in 6 luni zice iar ca nu e gata.
E posibil sa fie asexuala, chiar daca e o raritate. Ce inseamna? Nu are nici o orientare sexuala, o dezgusta actele sexuale. Poti cauta pe internet mai multe detalii
Poate a avut o intamplare in trecut prin care si-a pierdut virginitatea vreun accident ceva sau chiar poate s-a intamplat si regreta asta ca era mai mica si mai prostuta pe atunci sau multe alte posibile circumstante cum patesc 60% dintre fete si de atunci traieste cu gandul si frica ca nu mai este virgina si se fereste de asa ceva spunand la toti ca e virgina si chestii de astea, ti-o spun din proprie experienta iar din spusele tale reiese cam mult ceea ce cred eu pentru ca daca iubesti si ai o relatie stabila nu-i poti spune baiatului ca-l parasesti doar pentru ca el vrea sa faceti ceva mai mult de a tat mai ales daca ai si ceva luni poate ani impreuna cu ea, e prea setata pe despartire si ar renunta prea usor pentru asa ceva deci exista 3 variante, 1 ori aveti putin impreuna si nu exista sentimente etc, 2 s-a intamplat ceva in trecut sau in final 3 chiar e virgina si trebuie sa mai astepti ceva timp ceea ce ar fi si asta anormal dar daca dadeai mai multe detalii despre relatie puteam sa-mi fac o parere mai buna.
Ioana900 întreabă: