Dacă face așa cu siguranță mai are și alte „ieșiri", tu ești mulțumit de ea și de relație? Gândește-te bine dacă ai vrea o astfel de persoană pe viitor, dacă de pe acum face așa...
Ok, lucrezi, ești bărbat în devenire...am înțeles, o poți răsfăța uneori, dar e prea mult. Se pare că de mică învață
Tu știi de ce ai nevoie lângă tine.
Cum s-a zis mai sus...vede că ai și îi dai. Restaurante, club... prea multe, deci ce ți-e 150 de lei pentru ea? Cred că ar trebui să-i spui cu toată rușinea(mă rog, rușine...) : nu îmi permit să-ți ofer/să-ți plătesc asta, punct.
Gândește-te că are doar 17 ani, se va schimba tot mai mult...va trebui s-o „stăpânești" un pic...
Sincer nu e normal, chiar e nesimtita, lipsita de respect sau o rasfatata care crede ca totul i se cuvine.Dar daca tu te intelegi cu ea si te vezi avand o relatie pe viitor de lunga durata, ar trebui sa vorbesti foarte serios cu ea si sa-i explici ca nu e chiar asa.e o vorba : cum o inveti asa o ai!
Fiecare avem o mentalitate dupa cum trebuie sa ne traim viata. Ale voastre nu coincid, ea stie foarte bine ceea ce doreste. Esti la varsta la care nu trebuie sa-ti cumperi partidele de sex.
Nu este normal, dar daca a vazut ca tu ai si ii dai, fata profita de aceasta oferta.
Problema ta nu e așa gravă și are rezolvări multiple.
1. Te desparți de ea.
2. O pui să facă ceva pentu acele sume de bani. Îți spală mașina, îți calcă hainele, face curat, mâncare și tot ce-ți mai vine ție în minte. Crede-mă că n-o să-ți mai ceară bani.
Va multumesc tuturor, o sa tin cont de parerile voastre. O sa iau o decizie in functie de comportamentul ei pe viitor, e inca o copila, rasfatata ce-i drept.
Pai ea se vinde fata de tine, adica sta cu tine,"te iubeste", te **** si brusc zareste o rochita frumoasa la moll pe care si-o doreste.Asta e prostitutie, nu iubire! Deschide larg ochii, pentru ca de indata ce va intalnii unul mai bogat, te uita.
Belingot întreabă: