| mafiaa a întrebat:

Am o relatie de 5 luni si ceva. in urma cu ceva timp imi scotea ochii sa ii iau o rochita in valoare de 140 de lei, nu stiu daca a vorbit serios, nu am luat-o in seama, apoi mi-a cerut 30 de lei sa-si puna niste unghii sau ceva de genul. P.S. Am 20 de ani si lucrez iar ea are 17 ani. Nu conteaza suma ceruta si pentru ce, dar vi se pare normal sa ceara bani? E pentru prima data cand sunt pus in situatia de fata si de asta intreb, Eu nu prea sunt de acord, adica azi 30 de lei, maine 100, apoi, 500, nu cred ca e in regula. Dau funda pentru cel mai bun raspuns/sfat

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Dacă face așa cu siguranță mai are și alte „ieșiri", tu ești mulțumit de ea și de relație? Gândește-te bine dacă ai vrea o astfel de persoană pe viitor, dacă de pe acum face așa...
Ok, lucrezi, ești bărbat în devenire...am înțeles, o poți răsfăța uneori, dar e prea mult. Se pare că de mică învață happy

Tu știi de ce ai nevoie lângă tine.

13 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Nu e normal. E materialistă şi nesimţită. Eu zic s-o laşi.

| Emilian65 a răspuns:

Nu este normal, dar daca a vazut ca tu ai si ii dai, fata profita de aceasta oferta.

| mafiaa explică (pentru Emilian65):

Nu i-am mai dat, asta e problema.

| mafiaa explică (pentru h3r):

Pana acum a fost fata perfecta! Am iesit cu ea, restaurante, club, i-am facut si cadouri dar pana la bani.

| h3r a răspuns (pentru mafiaa):

Cum s-a zis mai sus...vede că ai și îi dai. Restaurante, club... prea multe, deci ce ți-e 150 de lei pentru ea? Cred că ar trebui să-i spui cu toată rușinea(mă rog, rușine...) : nu îmi permit să-ți ofer/să-ți plătesc asta, punct.
Gândește-te că are doar 17 ani, se va schimba tot mai mult...va trebui s-o „stăpânești" un pic...

| LoveSleep a răspuns:

Problema ta nu e așa gravă și are rezolvări multiple.
1. Te desparți de ea.
2. O pui să facă ceva pentu acele sume de bani. Îți spală mașina, îți calcă hainele, face curat, mâncare și tot ce-ți mai vine ție în minte. Crede-mă că n-o să-ți mai ceară bani.

| mafiaa explică (pentru h3r):

Eu as incerca sa-i dau acei 30 de lei pentru unghii, totusi sunt doar 30 de lei... Si sa vedem daca o sa mai ceara in continuare.

| mafiaa explică (pentru LoveSleep):

Bun laughing)

| h3r a răspuns (pentru mafiaa):

Nu e bai, poți să-i faci „cadoul" ăsta, dar n-o lăsa să insiste. O să te pape de bani happy

| neutrino a răspuns:

Fiecare avem o mentalitate dupa cum trebuie sa ne traim viata. Ale voastre nu coincid, ea stie foarte bine ceea ce doreste. Esti la varsta la care nu trebuie sa-ti cumperi partidele de sex.

| TRECEtimpul a răspuns:

Pai ea se vinde fata de tine, adica sta cu tine,"te iubeste", te **** si brusc zareste o rochita frumoasa la moll pe care si-o doreste.Asta e prostitutie, nu iubire! Deschide larg ochii, pentru ca de indata ce va intalnii unul mai bogat, te uita.

| mafiaa explică:

Va multumesc tuturor, o sa tin cont de parerile voastre. O sa iau o decizie in functie de comportamentul ei pe viitor, e inca o copila, rasfatata ce-i drept.

| dariaelena a răspuns:

Sincer nu e normal, chiar e nesimtita, lipsita de respect sau o rasfatata care crede ca totul i se cuvine.Dar daca tu te intelegi cu ea si te vezi avand o relatie pe viitor de lunga durata, ar trebui sa vorbesti foarte serios cu ea si sa-i explici ca nu e chiar asa.e o vorba : cum o inveti asa o ai!