Ai o infectie cronica, probabil cu Candida. Trebuie sa mergi la medic cand ai leziunile respective impreuna cu partenerul tau fiindca trebuie sa va tratati amandoi. Nu e o problema de neglijat, in timp ar putea sa dea infertilitate.
Du-te la o doctorita, ca sa nu-ti fie jena, si spune-i TOT!, exact, de cand si cum! Sanatate! Si alta data nu mai amana cand ai astfel de prbleme!, te duci IMEDIAT!
E probabil sa ai o BTS, fugi la medic si fii sincera de data asta, e spre binele tau.
Ai o relatie de 5 ani...si ai probleme la contactul sexual cand si cand? ...hmmm...ceva nu-i in regula! De obicei pielea de la exterior se subtiaza atunci cand este frecata excesiv...si asta, probabil, de la mancarimi,,, deci, s-ar putea sa ai o infectie cu vreo ciuperca...care netratata... ajungi la rani pe col...(nu cred ca pe uter... fara colposcopie nu putea vedea o rana adanca). Parerea mea este sa consulti din nou ginecologul, si fara rusine, ii spui tot ceea ce simti...altfel nu-ti poate pune un diagnostic precis...si ramai cu problema de sanatate nerezolvata! ...nu amana...Tratamentul il faceti impreuna!
Trebuia sa-i spui medicului toate simptomele, te sfatuiesc sa mai mergi la ginecolog sa-i spui si de problema aceasta si sa urmezi tratament, pentru ca afectiunile acestea netratate la timp pot duce uneori la infertilitate.Nu vreau sa te sperii da asta e.Multa sanatate.
Sfatu meu pentru tine este cand mai mergi la o consultatie este sa spui medicului toate informatiile pentru asta este pus acolo daca tu nu-i dai destule informatii el nu te poate ajuta si in plus.
Scuze am trimis inainte de a termina. Cel mai bine este sa consulti un medic in privinta sintomelor tale pentru ca poate intr-o zi o sa iti doresti copii si din cauza netratarii corespunzatoare a unei afectiuni poti avea probleme de alt tip.