anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua am si eu o intrebare mai intima am 14 ani si atunci cand frec penisul nu se beleste ce sa fac var rog doar raspunsuri concrete nu grume

10 răspunsuri:
| PsyhoWoman a răspuns:

Nu se beleste? cum adica laughing? tu incerci sa spui ca vrei sa te masturbezi?

| Anndddra a răspuns:

Copilelaughingla 14 ani tu iti 'freci penisu''?laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Azµre a răspuns (pentru Razvanta):

Da se ai drepatate dar se poate repara treptat fara operatie daca are vointa

| Azµre a răspuns:

Daca ai vointa de fier si vrei sa scapi fara sa te duci la medic sa te opereze sau altceva, faci in felul urmator te duci la farmacie si iei o crema dermacare cu care iti dai pe preput in timpul acesta treptat incepi sa-ti belesti penisul fortezi incet incet nu tot odata ci treptat azi nitel maine mai mult si asa mai departe timp de 1 luna chiar 2. Facand acest exercitiu preputul se va intinde pentru ca este elastic iar crema il va ajuta. Iti spun pentru ca eu am avut asa ceva cand eram mic ca tine si am fost la medic si asa am rezolvat-o. Exercitiu incet incet o sa reusesti happy.

Răspuns utilizator avertizat
| unifight a răspuns:

Cum adica krema dermacare?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

rolling on the floor)))))) cat am ras ba; cica "nu se beleste"
auzi, ceea ce faci tu se numeste = labă

| IoNuTz96 a răspuns:

Bai-mboilor ma scuzati ca ma exprim asa, dar baiatul are Fimoza si nu e o gluma, este o boala (sa ziem un handicap) din nastere, mai exact pielea din varful penisului e lipita, ramanand doar o gaura mica prin care pote urina, aceeasta boala se poate vindeca cu o simpala operatie. Operatia se face de un medic chirurg si stai internat in spital 2-3 zile. Este o nimica toata, vorbeste cu parintii tai despre lucru acesta si mergi la medicul de familie, daca nu vei face aceasta operatie ( care nu e deloc dureroasa, adica esti anesteziat ), penisul tau nu se va putea dezvolta. Sper ca te-am ajutat! Funda? straight face

| Nandenis a răspuns (pentru IoNuTz96):

Si eu am această problemă am 12 dar mi-e rusine sa ii spun părinților