Gentamicina este un medicament (antibiotic).
Pentru a ramane insarcinata implica un act sexual cu un partener sau inseminare. Medicamentele nu te lasa gravida.
P.S. Transite fetelor acelea care iti spun asa ceva ca mai au multe de invatat, si sa puna mana pe carti, nu sa te sperie pe tine cu asa ceva.
Singurul mod in care poti ramane insarcinata este prin contact sexual sau prin injectarea in uter a spermatozoizilor. Ce spui tu e un medicament, si chiar daca ar contine spermatozoizi (lucru imposibil pentru ca acestea mor in 24 de ore din momentul in care sunt eliminati), trebuie sa introduci medicamentul in uter ca sa poti ramane insarcinata. Din ce am citit eu pe net gentamicina se administreaza ca injectie intramuscular sau intravenos. cine ti-a spus asta ori e prost ori a vrut sa faca misto de tine. Fa-ti tratamentul fara grija si fa-te sanatoasa.
Nu ) au mai fost intrebari de genu ca sau masturbat cu stiloul si ia intrat cerneala si a intrebat : Pot sa raman insarcinata cu cerneala? deci stai linistita ca nu o sa ramai
Mi se pare ca am raspuns si eu la intrebarea aia si am zis ca o sa faca mini-stiloase
Daa...ma mir ca au raspuns numai baieti, sigur voi sunteti in masura sa va dati cu parerea si sa imi spuneti cum ati ramas ultima oara insarcinati.
ღmarynaღ întreabă:
anonim_4396 întreabă: