| Nimicnou1122 a întrebat:

am un crush si nu stiu daca ma place. ( sunt fata ) Eu am cea mai buna prietena, cred ca o place pe ea, sau de ce ii pune mana pe fund si pe sani, desi nu e dotata, n-are nici fund nici sani. Ma intreb de ce mie nu imi pune mana. Deoarece eu sunt dotata. Cer seriozitate

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Findca intre persoana ta si acel (crush), NU exista atractie sentimentala RECIPROCA, chiar daca tu esti mult mai dotata d.p.d.v. al dotarilor.....de natura fizica. Se pare ca doar aceasta poate sa fie singura explicatie logica. thinking

9 răspunsuri:
| 90210 a răspuns:

Daca nu sunteti impreuna de ce ar trebui sa-ti puna mana pe sani si fund? Asta e lipsa de respect din punctul meu de vedere. E posibil sa nu te placa, dar de ce ai vrea sa te placa un baiat care trateaza femeile asa? E clar ca vrea doar sex...

| Nimicnou1122 explică (pentru 90210):

Sex la 13 ani?

| Nimicnou1122 explică (pentru 90210):

Si imi place de el fiindca imi place felul lui mai rebel

| artemidak a răspuns:

Cel mai probabil e atras de ea.
Cu tine nu are nicio legătura.
Dar uite ce îți recomand:
Vorbește cu prietena ta și încetul cu încetul vorbiți despre cine e crush-ul vostru.
Dacă e crush-ul ei, atunci spune ca nu placi pe nimeni.

| anonim16121 a răspuns:

Îmi zicea iubita de o generație distrusă, chiar așa, la 13 ani? Tu zici de prietena ta, dar tu ești dotată? Eu as zice să-ți vezi de treabă, cine te iubește îți zice, ai 13 ani, nu te grăbi, ia-o încet, dupa aceea o sa te creadă băieții o curva de mică, și zii fetei acelea că vrei sa fii futu*ă, de asta îl lași să pună mana pe tine, și lui îi zici așa, n-ai p*lă in pantaloni și pui mâna pe ea?, Știi nu prea e normal ce face, daca e mai mare e și mai nasol...

| 90210 a răspuns (pentru Nimicnou1122):

Imi pare rau... unde scrie ca are 13 ani?

| Adry05 a răspuns:

Off, saraca de ea, nu-i pune crush-ul mana pe sani si fund, cum mai poti sa traiesti cu o viata asa mizerabila?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O fată care se respectă nu lasă un băiat cu care nu este împreună să o atingă. Probabil respectivu vrea doar să întrețină relații sexuale cu ea sau să "simtă ceva". Ceea ce face el nu se numește atracție fizică, ci lipsă de respect la adresa acelei fete. Tu ești doar invidioasă și iritată, deși ea nu are forme este pipăită de cel pe care îl placi. Nu-ți dori lucruri trecătoare, ci lucruri esențiale. Este corpul TĂU și nu trebuie să lași niciodată pe nimeni (care nu este iubitul tău) să-l atingă într-un mod sexual doar pentru a primi puțină atenție. Învață să te respecți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eventual poate vrea si cu tine dar când sunteti doar voi doi, incearcã sã iti castige tie increderea.