| selenaadriana a întrebat:

as dori sa va pun o intrebare in legatura cu fosta mea relatie. Mi-am cunoscut prietenul de pe vremea respectiva de prin clasa 1, insa noi am fost prieteni pana prin clasa a 11 a, iar la finalul cls a 12 a am decis sa fim impreuna. Totul a mers bine si nu i-am dat vreodata motive ca sa se desparta de mine, asa ca a avut o relatie frumoasa de 3 luni de zile cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si anume el. Fiind primul barbat din viata mea, va dati seama ca a lasat urme adanci. Atat de adanci incat nu m-am mai putut concentra pe admiterea de la facultate si am picat in prima sesiune, insa am intrat in cea de-a doua fara nicio problema. S-a desparti de mine inainte de bac cu vreo 2 saptamani, fara sa spuna nimic, fara sa-mi dea vreun motiv. El a mai avut relatii de 3, 4 luni de zile cu alte fete, mentionez ca singura cu care s-a pus vreodata itr-o relatie si a facut o publica pe retelele de socialzare am fost eu. Dupa 3 luni de zile m-a sunat, dar mi-a fost frica sa ii raspund pentru ca nu stiam cum am sa reactionez; iar acum imi urmareste toata povestile de pe Facebook, snapuri, insta story etc; insa nu da niciun semn de viata. A trecut un an de la despartirea noastra. Asa ca va intreb, dvs ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Parerea mea este ca tu doar te aflai prin preajma in momentul in care el era intr-o pauza de relatii si daca tot a putut sa profite de tine, de ce nu, mai ales ca erai virgina si nu i`ai fi putut reprosa nimic la acest capitol.Mai apoi s-a plictisit, a plecat, probabil a incercat cu altcineva si nu i`a iesit si a vrut sa vada daca`i mai merge cu tine, macar asa de`o partida ieftina.Cam aici se termina parea mea iar sfatul ar fi sa nu-l mai bagi in seama vreodata, pentru ca la fel se va intampla si pe viitor. Sfatul a fost un bonus, poti face ce doresti tu in functie de cat vrei sa suferi.

3 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Vorbeste cu el! Nu mai amana, nu iti mai pune intrebari pe care doar el ti le poate da.O sa regreti mai tarizu ca nu ai luat o decizie sau ca ai asteptat atat. E clar ca intre voi e si o prietenie, ar fi pacat sa o stricati. Sunteti tineri si probabil inca e greu sa va dati seama de sentimentele voastre, dar cel mai simplu e sa vorbesti, decat sa iti tot pui intrebari. O sa vezi ca nu e asa rau sau daca va fi macar stii treaba. Bafta!

| RAY a răspuns:

Deci el doar 3 luni sta cu fetele apoi le paraseste? poate a suferit si i frica de dezamagiri, poate asa sa obisnuit el, poate asa vrea el, poate era gelos si a crezut ca asa e mai bine, poate e curvar de fel cine stie ce are in minte

| Mirela27 a răspuns:

Cred ca inca mai tine la tine, dar nu stie cum sa iti spuna. Poate atunci era confuz, poate avea nevoie de o pauza, de asta s-a despartit de tine.Eu zic ca merita sa mai incercati o data doar ca trebuie sa o luati mai usor