| CarbonCrew a întrebat:

Buna ziua!
Credeti ca o fata (20 ani) ar avea vreun motiv sa minta ca are prieten? Daca da, care credeti ca ar fi acesta?

Muncim impreuna, iar ea foarte des imi spune ca de abia asteapta sa mearga acasa sa-si vada prietenul, doar ca imi spune asta fara sa o intrebe nimeni laughing Ma cam enerveaza cate o data ca tot imi zice asta, sau de multe ori vorbim despre un subiect iar dintr-o data vad ca ajunge iar sa spuna "abia astept sa ajung acasa, sa-mi vad prietenul si catelul meu". Faza e ca mie cam imi place, asa, de ea, o boaba laughing si va dati seama ca sunt cam iritat cand imi zice de el. Ce pareri aveti voi?
ofer funda!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există posibilitatea ca tipa chiar să aibă prieten și să-și fi dat seama că o placi și așa încearcă să te țină la distanță, dar există și cea în care tipa e lipsită de experiență și nu știe cum să se comporte. Nevrând să-și arate lipsa de experiență, o bagă că are prieten. Cine știe, mai sunt și din astea. Dar cățel ești sigur că are? laughing

| CarbonCrew explică (pentru anonim_4396):

Sincer iti zic ca catel are sigur laughing Are o gramada de poze pe Facebook cu el, dar cu tipul nu are nimic, nici macar un comm la o poza sau ceva. Sa stii ca cateodata chiar imi da impresia ca e cam "neexperientata" si ca zice asta doar asa. Si nu, nu sunt vreun disperat sau ceva de genul, nici macar nu i-am zis nimic, nici macar nu am intrebat-o de prieten, am zis sa mai astept...iar apoi mi-a zis ea fara sa o intrebe nimeni. Hmm...mersi de raspuns oricum, mai astept niste pareri.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CarbonCrew):

Nu are prieten. E vrăjeala! O fi timidă și de aia face așa. Ia-o și tu ușurel, dar ușurel cu 0, 001 km pe zi și poate prinde și ea curaj și vă iese ceva. Baftă! happy

| CarbonCrew explică (pentru anonim_4396):

Multumesc. Sa stii ca chiar e cam timida, problema e ca si eu sunt putin laughing
Incerc sa vad cum fac laughing

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te-a citit ca o placi si ori nu vrea, ori nu stie ce sa faca in legatura cu tine. Si o baga pe asta cu prietenul.

| GdX a răspuns:

O sufoci, simte ca pui presiune pe ea si incearca sa te indeparteze, iar tu nu vrei sa intelegi ca fata nu te place.

| CarbonCrew explică (pentru GdX):

laughing asa e laughing ai inteles foarte bine...
Am zis mai sus ca nici macar nu prea vorbim foarte mult deoarece vorbim in engleza si nah...dap` sa o sufoc?! laughing)

| Violleta2022 a răspuns:

Ca isi iubeste sincer iubitul si catelul!
Un adult nu ar mintii pe seama asta, iar daca ar face-o ar fi ca sa se asigure ca nu te vrea in viata ei, ca-i ocupata sau libera pentru altul.
Totusi, raman la parerea ca ea isi iubeste prietenul si abia astepata sa-i ajunga in brate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a simtit ca esti disperat, femeile simt disperarea. Si ca sa nu trebuiasca sa te refuze, ca disperatii sunt greu de refuzat si uneori devin periculosi, saraca spune tot timpul ca are prieten si caine. Nici macar ca si caine nu te vrea, gen.

| NameHarris a răspuns:

Se lauda sau stie ca o placi si te amageste

| CarbonCrew explică:

Sincer iti zic ca catel are sigur laughing Are o gramada de poze pe Facebook cu el, dar cu tipul nu are nimic, nici macar un comm la o poza sau ceva.Sa stii ca cateodata chiar imi da impresia ca e cam "neexperientata" si ca zice asta doar asa. Si nu, nu sunt vreun disperat sau ceva de genul, nici macar nu i-am zis nimic, nici macar nu am intrebat-o de prieten, am zis sa mai astept...iar apoi mi-a zis ea fara sa o intrebe nimeni. Hmm...mersi de raspuns oricum, mai astept niste pareri.

| CarbonCrew explică:

Hmmm...adevarat va zic ca asa m-am gandit si eu.
Aiurea ca nu stiu cum sa procedez in cazul asta.