Există posibilitatea ca tipa chiar să aibă prieten și să-și fi dat seama că o placi și așa încearcă să te țină la distanță, dar există și cea în care tipa e lipsită de experiență și nu știe cum să se comporte. Nevrând să-și arate lipsa de experiență, o bagă că are prieten. Cine știe, mai sunt și din astea. Dar cățel ești sigur că are?
Sincer iti zic ca catel are sigur Are o gramada de poze pe Facebook cu el, dar cu tipul nu are nimic, nici macar un comm la o poza sau ceva. Sa stii ca cateodata chiar imi da impresia ca e cam "neexperientata" si ca zice asta doar asa. Si nu, nu sunt vreun disperat sau ceva de genul, nici macar nu i-am zis nimic, nici macar nu am intrebat-o de prieten, am zis sa mai astept...iar apoi mi-a zis ea fara sa o intrebe nimeni. Hmm...mersi de raspuns oricum, mai astept niste pareri.
Sincer iti zic ca catel are sigur Are o gramada de poze pe Facebook cu el, dar cu tipul nu are nimic, nici macar un comm la o poza sau ceva.Sa stii ca cateodata chiar imi da impresia ca e cam "neexperientata" si ca zice asta doar asa. Si nu, nu sunt vreun disperat sau ceva de genul, nici macar nu i-am zis nimic, nici macar nu am intrebat-o de prieten, am zis sa mai astept...iar apoi mi-a zis ea fara sa o intrebe nimeni. Hmm...mersi de raspuns oricum, mai astept niste pareri.
Te-a citit ca o placi si ori nu vrea, ori nu stie ce sa faca in legatura cu tine. Si o baga pe asta cu prietenul.
Hmmm...adevarat va zic ca asa m-am gandit si eu.
Aiurea ca nu stiu cum sa procedez in cazul asta.
Nu are prieten. E vrăjeala! O fi timidă și de aia face așa. Ia-o și tu ușurel, dar ușurel cu 0, 001 km pe zi și poate prinde și ea curaj și vă iese ceva. Baftă!
Multumesc. Sa stii ca chiar e cam timida, problema e ca si eu sunt putin
Incerc sa vad cum fac
O sufoci, simte ca pui presiune pe ea si incearca sa te indeparteze, iar tu nu vrei sa intelegi ca fata nu te place.
asa e ai inteles foarte bine...
Am zis mai sus ca nici macar nu prea vorbim foarte mult deoarece vorbim in engleza si nah...dap` sa o sufoc?! )
Ca isi iubeste sincer iubitul si catelul!
Un adult nu ar mintii pe seama asta, iar daca ar face-o ar fi ca sa se asigure ca nu te vrea in viata ei, ca-i ocupata sau libera pentru altul.
Totusi, raman la parerea ca ea isi iubeste prietenul si abia astepata sa-i ajunga in brate!
linarkfts întreabă: