Da, poti ramane insarcinata daca esti in perioada fertila, fiindca 1 singura pastila de anticonceptional nu te poate proteja.
Anticonceptionalele se iau pe temen de cel putin 14 zile, ca sa inceapa sa functioneze, ceea ce la tine nu s-a intamplat, asadar, este ca si cum nu ai folosit nici o protectie.
Am făcut avort indus miercuri... Știu ca nu este ok ca am întreținut relatii sexuale după ft puțin timp, am încercat sa am grijă, nu ma judeca pentru asta Crezi ca as putea rămâne atât de repede după avort?
Dupa avort sexul este interzis, pana uterul revine la forma lui normala, adica 1 luna de zile.
Este extrem de periculos sa ai sex imediat dupa avort, fiindca poti ramane gravida imediat, deoarece ovulatia nu o poate prevedea nimeni.
Din păcate și spre rușinea mea, nu am știut riscurile...De asemenea, nici pastilei de zi, am crezut ca sunt protejata din prima zi de la administrare Este ok sa iau pastila de a doua zi in combinație cu anticonceptionale?
Nu, nu sa mai poate lua pastila de a doua zi acum, dupa 3 zile... ca are ZERO eficienta.
Pastila de a doua zi se ia in primele 24 de ore, dupa care ii scade eficienta sub 30%, ajungad 0% cand s-au implinit cele 48 de ore.