2 luni nu e chiar o perioada asa de mare incat sa intri in panica. Dar daca vrei puteti incepe sa mergeti la medic pentru teste.
Pentru început ați putea încerca să vă schimbați amândoi regimul alimentar și să deveniți vegetarieni o perioadă.
Aici în Grecia, e o metodă veche de la bunici, atunci când un cuplu nu poate avea copii, primul lucru e să nu mai mănânce proteine de origine animală o perioadă (carne, brânzeturi, lapte, ouă) până ea rămâne însărcinată.
Și de obicei, cam funcționează chestia asta. (probabil, dacă nu e vorba de probleme de sănătate serioase)
Daca raspunzi, te voi ajuta cu mare placere.
Cat de regulate sunt ciclurile tale si care este lungimea lor?
Două luni poate fi puțin! Femeile nu sunt la fel, unele rămân ușor însărcinate, unele mai greu și altele niciodată. Eu cu soția am "muncit" patru luni și a rămas însărcinată la mare, în concediu (nu știu dacă nu a fost o întâmplare asta), ea mi-a spus "pentru că era relaxată și fericită". Eu zic să mai așteptați și abia apoi dacă nu se întâmplă să cereți sfaturile medicilor. Multă sănătate vă doresc!
Lungimea lor initial era de 33 de zile. Penultima menstruatie a fost pe 21 decembrie. 20 ianuarie menstruatia actuala.
Deja imi pierd rabdarea. Sper doar sa nu fie alte probleme se sanatate.
Daca pana acum aveai ciclurile perfect regulate, o diferenta de maxim 3 zile o data, de doua ori pe an, nu reprezinta o problema.
Daca stii ca ciclurile tale au lumgimea de 33 de zile, atunci perioada fertila este intre zilele 15 si 20 ale ciclului, ambele zile inclusiv.Desigur, cele mai mari sanse de sarcina sunt in ziua ovulatiei (90-95%), adica ziua 19 a ciclului in cazul tau si in ziua anterioara ovulatiei (80-85%).
Totusi, nu cred ca este cazul sa te panichezi.Iti inteleg nerabdarea, dar nu transforma asta intr-o energie negativa. Faceti sex atunci cand simtiti cu adevarat si daca se nimereste si in perioada fertila, poate sunteti norocosi si iese ce trebuie
Doar 45% dintre cupluri obtin o sarcina in primele 3 luni de incercari.Procentul ajunge la 65% abia cand vorbim de 6 luni de incercari, iar dupa 9 luni de incercari, ajungem la 85%. Intr-un an de incercari, 95% dintre cupluri vor reusi sa obtina o sarcina.Cei 5% ramasi sunt cuplurile care ajung in cabinetele medicale din cauza ca exista anumite probleme cu fertilitatea.
In mod normal, te poti ingrijora in cazul in care nu obtineti o sarcia dupa 1 an de incercari. Abia atunci se considera ca exista o problema de fertilitate, fie in cazul tau, fie in cazul partenerului, fie in cazul ambilor.
Sex facut zilnic, ca sa nu mai ratati perioada fertila si ovulatia. Succes!
Sa mai incercati, pentru ca procesul de procreere este chiar placut. La noi a durat un an pana a venit. Asa ca, nu disperati and keep trying. Succes!
Ginecologul recomanda sa incercati pana la un an de zile, doctorul nu te trimite sa faci teste dupa doar două luni. Daca intr-un an de zile nu se intampla, atunci se pune problema analizelor de infertilitate sau alte teste. La noi a funcționat cu calculul ovulatiei, in cele 3 zile de ovulație pe care le-am avut, intr-una din zile s-a prins, pana atunci, nu am calculat niciodată si nici nu am avut vreun rezultat pozitiv. Succes!
Smillee întreabă: