| g2012 a întrebat:

de ce nu vrea iubitul meu sa ma prezinte parintilor lui? poveztea mea pe scurt: am o relatie de 1 ani si 7 luni si ne intelegem perfect! iubitul meu este nascut si crescut intr-un sat la 400 de km de locul unde locuiesc eu si munceste el in prezent! acum 4 luni am mers intr-o excursie si am fost nevoiti sa poposim vreo 7 ore la vreo 60 km de locuinta parintilor lui! i-am propus iubitului sa mergem la parinti lui sa ii cunosc si eu si el mi-a spus ca nu ar fi frumos sa mergem si sa stam o ora si apoi sa plecam (scuza de 2 lei) atunci cand va fi cazul o sa mergems a stam mai mult! el imi cunosate mie familia! de atunci nu a mai adus discutia de o posibila vizita impreuna la el acasa desii el a mai fost singur de cateva ori!(bine nici programul de la job nu prea ne-a permis sa fim liberi amandoi in acelasi timp cateva zile la rand dar se putea face ceva daca el vroia) nu stiu ce sa cred voi ce parere aveti?

Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Cred ca se rusineaza de ei!
Poate parinti tai au o pozitie sociala cat de cat buna! sunt de la oras si au o altfel de mentalitate!
Din cate spui, relatia merge foarte bine deci defectul nu este la tine!
Sti cum sunt satele si oamenii de la tara! ii e frica de o proasta impresie!
Vorbeste cu el si spune-i ca nu te deranjeaza, ca intelegi si ca ti-ar face mare placere sa-i cunosti parintii!

| g2012 explică (pentru IloveME):

Din ce mi-a povestit are gradina mare, animale parinti sunt muncitori de multe ori a venit de la el de acasa incarcat cu de toate ce poti lua cartofi, ceapa, pui si le.a adus la mine desii nu locuim impreuna! mama e vaduva de 7 ani si pana acum 2 ani a lucrat la confectie! deci nu stiu daca sunt prea bogata sau prea din familie de "intelectuali" big grin big grin! sad

| Oana92 a răspuns:

Ori ii este rusine cu tine, ori ii este rusine cu ei

| konfing a răspuns:

Hmm uite. Sincer nici eu nu as vrea ca iubita mea sa-mi cunoasca parintii pentru ca sunt niste alcoolici depravati, care mi-au ruinat viata deci voi incerca pe cat posibil sa evite contactul. Vorbeste cu el si afla mai multe despre parintii sai, poate are probleme in familie.

| noulfischer a răspuns:

Probabil ii e rusine cu tine sau de reactia parintilor lui care o va face cand te vor vedea

| g2012 explică (pentru noulfischer):

Are un frate mai mare cu aproape 10 ani ca el si la fratele lui acasa am fost i-am cunoscut sotia si copii dar fratele lui sta mai aproape de noi!

| noulfischer a răspuns (pentru g2012):

Nu vrea ca parintii lui sa creada ca e ceva prea serios

| noulfischer a răspuns (pentru g2012):

Nu vrea ca parintii lui sa creada ca e ceva prea serios

| AAnka a răspuns:

Probabil ii e rusine cu parintii lui... Poate are probleme cu ei si nu crede ca e bine sa ii cunosti. Cu tine nu prea cred ca ii e rusine. Saau poate ii e frica de reactia parintilor lui cand te vor cunoaste. Multi parinti au ceva de comentat la iubitul/iubita fiului/fiicei lor. Sigur are un motiv intemeiathappy Intreaba-l si tu de ce nu te prezinta. Daca nu vrea sa-ti spuna sau schimba subiectul nu insista pentru ca s-ar putea sa se enerveze.