Cred ca se rusineaza de ei!
Poate parinti tai au o pozitie sociala cat de cat buna! sunt de la oras si au o altfel de mentalitate!
Din cate spui, relatia merge foarte bine deci defectul nu este la tine!
Sti cum sunt satele si oamenii de la tara! ii e frica de o proasta impresie!
Vorbeste cu el si spune-i ca nu te deranjeaza, ca intelegi si ca ti-ar face mare placere sa-i cunosti parintii!
Din ce mi-a povestit are gradina mare, animale parinti sunt muncitori de multe ori a venit de la el de acasa incarcat cu de toate ce poti lua cartofi, ceapa, pui si le.a adus la mine desii nu locuim impreuna! mama e vaduva de 7 ani si pana acum 2 ani a lucrat la confectie! deci nu stiu daca sunt prea bogata sau prea din familie de "intelectuali" !
Hmm uite. Sincer nici eu nu as vrea ca iubita mea sa-mi cunoasca parintii pentru ca sunt niste alcoolici depravati, care mi-au ruinat viata deci voi incerca pe cat posibil sa evite contactul. Vorbeste cu el si afla mai multe despre parintii sai, poate are probleme in familie.
Probabil ii e rusine cu tine sau de reactia parintilor lui care o va face cand te vor vedea
Are un frate mai mare cu aproape 10 ani ca el si la fratele lui acasa am fost i-am cunoscut sotia si copii dar fratele lui sta mai aproape de noi!
Nu vrea ca parintii lui sa creada ca e ceva prea serios
Nu vrea ca parintii lui sa creada ca e ceva prea serios
Probabil ii e rusine cu parintii lui... Poate are probleme cu ei si nu crede ca e bine sa ii cunosti. Cu tine nu prea cred ca ii e rusine. Saau poate ii e frica de reactia parintilor lui cand te vor cunoaste. Multi parinti au ceva de comentat la iubitul/iubita fiului/fiicei lor. Sigur are un motiv intemeiat Intreaba-l si tu de ce nu te prezinta. Daca nu vrea sa-ti spuna sau schimba subiectul nu insista pentru ca s-ar putea sa se enerveze.