Probabil ii e rusine cu tine sau de reactia parintilor lui care o va face cand te vor vedea
Are un frate mai mare cu aproape 10 ani ca el si la fratele lui acasa am fost i-am cunoscut sotia si copii dar fratele lui sta mai aproape de noi!
Probabil ii e rusine cu parintii lui... Poate are probleme cu ei si nu crede ca e bine sa ii cunosti. Cu tine nu prea cred ca ii e rusine. Saau poate ii e frica de reactia parintilor lui cand te vor cunoaste. Multi parinti au ceva de comentat la iubitul/iubita fiului/fiicei lor. Sigur are un motiv intemeiat Intreaba-l si tu de ce nu te prezinta. Daca nu vrea sa-ti spuna sau schimba subiectul nu insista pentru ca s-ar putea sa se enerveze.
Pai nici eu nu sunt prea bogata! nu traiesc in lux si nu am parinti intelectuali! dar asa cum sunt sunt mandra de ei! (mama ca tata nu mai am ) si stie ca nu sufar de treburi de astea si i-am explicat de multe ori in diverse discutii ca e important sa iti iubesti parintii fie ca sunt gunoieri fie ca sunt doctori etc
Cred ca se rusineaza de ei!
Poate parinti tai au o pozitie sociala cat de cat buna! sunt de la oras si au o altfel de mentalitate!
Din cate spui, relatia merge foarte bine deci defectul nu este la tine!
Sti cum sunt satele si oamenii de la tara! ii e frica de o proasta impresie!
Vorbeste cu el si spune-i ca nu te deranjeaza, ca intelegi si ca ti-ar face mare placere sa-i cunosti parintii!
Din ce mi-a povestit are gradina mare, animale parinti sunt muncitori de multe ori a venit de la el de acasa incarcat cu de toate ce poti lua cartofi, ceapa, pui si le.a adus la mine desii nu locuim impreuna! mama e vaduva de 7 ani si pana acum 2 ani a lucrat la confectie! deci nu stiu daca sunt prea bogata sau prea din familie de "intelectuali" !
Hmm uite. Sincer nici eu nu as vrea ca iubita mea sa-mi cunoasca parintii pentru ca sunt niste alcoolici depravati, care mi-au ruinat viata deci voi incerca pe cat posibil sa evite contactul. Vorbeste cu el si afla mai multe despre parintii sai, poate are probleme in familie.