Eu cred că pentru niște bani în plus, un oftalmolog îți prescrie și o rețetă și te și fu+e, și ai scăpat de ambele probleme.
Ai avut un soc si ti s-a parut pe moment, sau vreo iluzie optica ceva . Dimensiunile penisului nu se modifica ca si balonul in functie de cat sufli in el. Penisul dupa ce a ajuns la maturitate isi pastreaza dimensiunile cu foarte mici modificari (ale lungimii doar) care pot sa apara uneori insa in cazuri rare si doar din cauza unei surescitari. Am inteles ca el a fost super excitat si multumit de ''pasarica'' ta sau de prestatia avuta, dar din ceea ce ai scris nu reiese (sau eu n-am inteles?) ce te-a nemultumit de fapt ca o are mult prea subtire? ca este prea indoita? sau ca nu te satisface pe deplin? Daca sexul practicat iti ofera mereu placere si satisfactie si nu ramai cu ''ochi-n soare'', atunci nu are nici un rost sa te preocupe nici lungimea nici grosimea si cu atat mai putin forma penisului. Ceea ce conteaza cu adevarat este obtinerea satisfactiei si a orgasmului daca se poate de fiecare data. Sanatate!
Unii dintre noi, mai au anumite calitati:de exemplu, cand vezi una mai subtirica, poti sa sufli in ea si ai sa vezi apoi ce repede se ingroasa
Nici eu nu inteleg cu sa isi modifice dimensiunile de la o zi la alta! Probabil doar ti s-a parut asa o fi avut un penis de împrumut, lol glumesc!
Cred ce trebuie sa fii mai explicitată din ce ai scris ne este greu să înțelegem care este problema, dacă este vreo problema.
Deci, ceva te-a nemulțumit, nu ai ajuns la orgasmul dorit?
Adevarat, ceea ce ma deranjează pe mine este de ce la început era subțire, după câteva zile făcând sex într-una se îngroșare, nu avea cum sa mi se para, pentru ca odată luată in mâna îți dai seama, am zis prima data ca poate la el dacă nu face sex o săptămâna sau 2 penisul lui se subțiază. Iar cu penisul îndoit mi se pare ciudat ca nu l a avut așa timp de 4 luni și după 4 luni dintr o data este îndoit in sus
Știu ca este ciudat dar nu mi de pare, eu la început am crezut ca dacă el nu face sex timp de o săptămâna sau 2 se subțiază, făcând o zilnic se îngroașe, au trecut 5 luni, iar acum dacă nu o fac câteva zile este groasa și când o fac zi de zi într-una este subțire. Realizez cât de ciudat pare însă am pus mâna pe ea îți dai seama când pui mâna, nu îl cred in stare sa ma însele sa facă sex cu alta femeie și nici nu ar avea când sa facă asta însă după 5 luni de relație am fost despărțiți o săptămâna și după acea săptămâna când am făcut sex era îndoită in sus iar eu o știam dreapta normala.
Poate sa para mai groasă, atunci când face sex mult, adică după o partidă unde face cel putin 2 sau chiar 3 numere de la prea mult frecat sa stii ca se cam inflameaza si poate sa dea impresia ca e mai groasă! Dar de strâmbat chiar nu vad cum, poate ca ai fost tu timidă la inceput si nici nu ai avut un contact vizual prea bun cu penisul lui, dacă te-ai fi apropiat sa-i faci oral cred ca nu ai mai fi avut nelămuriri in privinta dimensiunilor! Poate sa para mai subtire si in cazul in care nu este bine sculata, Pentru ca nu-i suficient de excitat.