| Liviu225 a întrebat:

Buna ziua! Deci eu impreuna cu iubita mea am făcut sex anal si chestia e ca mi-am pus prezervativulm am avut din ala extra safe si cand am făcut asta noi am făcu- o o data si dupa iar peste o sapt,
Am avut prezervativ extra safe l-am verificat nu era rupt, nici măcar nu mi-am dat drumul, nu mi-am dat drumul deloc, deloc.
Am făcut-o tare sa zic asa, adică zicea ca durut-o si in vârful prezervativului nu era mereu asa vârful liber.
Iar ea acum dupa câteva zile spune ca ieri i-a curs asa puțin ceva si azi tot asa puțin si ca are si greață dar lucrurile astea cu greață le-a mai avut, ei nu ii vine cand trebuie sa zic asa si sunt foarte, foarte, foarte, mega disperat sa nu fi rămas gravida. Te rog frumos un raspuns, sunt disperat si nu stiu ce sa fac!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu avea cum să rămână gravidă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum am văzut că ai scris - eu impreuna cu iubita mea am făcut sex anal.

| Liviu225 explică (pentru anonim_4396):

Ok, mulțumesc mda la 16 ani ce sa stiu.
deci sigur pot sa dorm liniștit da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Liviu225):

Poți să dormi liniștit și dacă faci sex anal cu una nu trebuie prezervativ și poți ejacula în fundul ei.

| Esti a răspuns:

Stai liniștit ca nu lași femei gravide făcând anal. Ba chiar poți face sex anal și fără prezervativ.
Pe ea e normal sa o doară pana se învață, dar sigur nu i gravida de la anal.

| Liviu225 explică (pentru anonim_4396):

Mai am o întrebare dacă gen am făcut dus cu ea si a stat si ea in cada dacă lichidul ala am meu au picat probabil picături in cada asa putine si dupa a stat si ea in cada si au trecut de atunci doua săpt, se poate întâmpla ceva?

| Emilian65 a răspuns:

In urma unui sex anal, nu este posibil sa ramana gravida. Ca sa ramana gravida trebuie sa faceti sex vaginal si sa ejaculezi in vagin.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu inteleg, de ce esti tu disperat?
ca i-ai spart anusul fetei si o doare pe ea curul?

| just4ubr2015 a răspuns:

Asa de mult o respecti pe iubi ca iai spart dosul bv frate asa barbati va trebuie la unele sa fiti lor laughing