Din punctul tau de vedere, nu vad problema. Esti atrasa de tip, faptul ca are prietena nu e problema ta morala, ci responsabilitatea lui, iar daca ceea ce iti doresti e o partida de sex, fa-o. INSA: fii constienta ca e doar atat; tipul abereaza cand baga faza cu "probleme cu prietena", a inteles ca esti interesata si probabil ca e atras sau are nevoie de recunoastere ca barbat care trezeste interesul. Asa ca, eu zic ca daca esti lucida si iti e clar ce vrea si ce se va intampla. Daca ai renuntat la relatie, probabil ca au fost si alte chestii care te-au facut sa iei decizia; mi-e greu sa cred ca o relatie sanatoasa se duce pentru o pasiune. Fiindca tu cam asta simti. Si cand te rascoleste, te rascoleste. Asa ca, fii sigura ca asta e ce vrei si fa-o; relatie nu ai, obligatii fata de altcineva nu, esti libera sa faci ce vrei. La el e cam aiurea ca si-ar insela prietena (daca nu cumva au o relatie deschisa), dar asta e responsabilitatea lui.
De obicei chestia cu ca nu se intelege bine cu prietena e o abureala a barbatilor care vor sa para neintelesi si ca ar avea nevoie de ajutorul tau. Ideea e ca el probabil a observat ca tu il privesti diferit. Nu te lasa macinata de asta, vorbeste cu el, cheama-l la tine la o cafea, vezi cum reactioneaza, vrea sex atunci gandeste-te bine, pentru ca s-ar putea ca el sa isi iubeasca prietena dar sa vrea doar o experienta noua si scurta si ar trebui sa te astepti la asta. Daca vrea ceva serios atunci norocul tau. Si nu ar trebui sa iti faci griji pentru prietena lui, aia e problema lui si trebuie sa si-o rezolve singur.
p. s. Nu crede niciodata barbatii care vin la tine sa se planga ca nu se mai inteleg cu prietena (daca nu se mai inteleg de ce mai stau impreuna)