Iti multumesc foarte mult pentru postare! Stiam mare parte din lucrurile prezentate de tine mai sus, dar acum sunt lamurita complet.
Iti apreciez mult efortul depus pentru a scrie tot - imi imaginez ca a durat mult! Aceasta postare ar trebui sa fie mereu prima care apare la categoria aceasta ca sa o vada toti inconstientii care pun intrebari legate de sex.
Jos palaria in fata ta - am inteles mult mai bine de la tine decat de la orice ora de anatomie sau site posibil aici, in Romania.
Acum... am senzatia ca o sa abuzez de link-ul acestei postari pe viitor, ca sa nu ma mai obosesc cu explicatiile la intrebarile legate de subiectul de mai sus. That's the ugly truth... Sper ca macar sa citeasca mai multa lume ceea ce ai scris tu, mai ales cei care au probleme - s-or mai lumina niste minti pe acolo, mai stii?
Oricum, buna treaba si tine-o tot asa!
Respect prietene! Respect maxim! Dar daca adolescentii sunt asa de tampiti ca unu de mi-a scris mie ca "el isi decaloteaza penisul la 14 ani ca sa se simta mai barbat" - nu din alte motive bine stiute - atunci dragul meu NU MAI AVEM NICIO SANSA! Uita-te peste cum scriu ei despre ce-i doare si ai sa intelegi "nimic" - exact ce e in capul lor; poate nu al tuturor, ca-s si exceptii!
Bravo pentru post! Pacat ca nu pot da funda!
Pfff...valeu mama da ti-a luat ceva timp sa te documentezi.
In primul rand tin sa te apreciez pentru efortul depus, sper sa nu ramana fara ecou efortul tau si sa fie de bun augur celor vizati, cel putin astazi m-am crucit ce intrebari am citit pe site. sper sa devina recomandata aceasta intrebare si sa intre cei care pun intrebari de gen pentru ca au ce invata.
O seara buna
Bravo, Azµre!
Vor știi câteva noutăți, însă majoritatea nu vor ține cont de efecte adverse etc.
Mulțumiri!
Aleou ca bine zici.M-am saturat de unele intrebari tampite puse la misto si bataie de joc.Numai azi am raportat cel putin 3 asfel de postari.
Bravo pentru efort. Sper sa fie cu folos pentru cei interesati!
Medic Medic - du-te mai la medicina - ai talent si la scris dar si talent pedagogic. Eu recunosc sunt putin mai dur in exprimare dar raspund si eu functie de situatie. Stiu, mi-am luat la injuraturi si blesteme pentru zeci chiar sute de ani dar... ce facem cu cei ce vin spate? La medicina mi-o zis o prietena ca in anul I or intrat tot felul de panarame triste care dau din crengi prin cluburi [de fapt singura lor preocupare] si care nu au nicio treaba cu anatomia! Se pricep foarte bine probabil la oral! Proba orala de la examen! la ce se gandeste toata lumea asta ravasita in amorul propriu de postul meu?
Bafta! Noi te sustinem sa fi un viitor Medicinist!
Exact! Adolescenții să zicem că sunt mai naivi, neexperimentați șamd, tocmai de aceea se aruncă așa! Însă sunt și tineri(20+) cu o viață sexuală mai activă, cărora nu le-ar strica puține cunoștințe în plus...mai ales că nu se prea gândesc la responsabilități, deși ei ar trebui să se pregătească ușor, ușor pentru o relație stabilă, cuplu în viitor.
Tot respectul! A meritat documentarea( cu exactitate, pentru începători)!
Seară faină!
Bravo e de apreciat, sper ca timpul tau sa nu fie irosit degeaba! Apropo ai omis un lucru, nu le-ai explicat ca pilulele de a doua zi nu sunt dropsuri... unii din ei le iau asa dupa fiecare contact sexual neprotejat.
Sunt total de-acord cu ceea ce ai spus mai sus si chiar a meritat sa citesc tot. Am doar 16 ani, insa ma gandesc la aceste lucruri la modul cel mai serios, mai ales ca peste tot in jur mi se dovedeste ca inconstienta tinerilor provoaca o gramada de probleme.
Ba chiar am aflat ca o vecina, care are aproape 16 ani, a ramas insarcinata si nici macar nu a stiut. A aflat acum cateva saptamani si era deja in luna a 3-a. De ce s-au intamplat toate astea? Peantru ca habar nu avea ce inseamna sexul si ce riscuri trage dupa el.
Foarte fain gestul pe care l-ai facut. Poate, citind, o sa bage la cap toti tinerii ca nu e de gluma cu asa ceva.
O seara faina :*
Astea le stiu de cand sunt pe TPU, dar bine ca ii informezi si pe ceilati care nu stiu... FRUMOS SI BAFTA IN CONTINUARE!
Cecăcat explici atât? Oricum n-o să citească nimeni. O să li se facă lene după al 2-lea paragraf şi o să treacă direct la ****-npizdă, cam la asta se rezumă sexul la ei.
mie imi place tare de tine ca tu speri si ai ambitie. e de apreciat gestul si te sfatuiesc sa dai un copy si sa-l pui undeva la vedere ca eu sunt sigura ca vei mai avea nevoie de el.
Mulțumesc, zis și făcut l-am pus într-un document bine punctat. Mulțumesc.
Cum nu exista optiune de "sticky", intrebarea o sa fie din pacate pierduta si uitata.
Initiativa - 10
Documentare - 10
Rabdare - 10
Publicul tinta - minus infinit
Mi-ar place sa cred ca macar o persoana o sa traga un ochi, dar cum functia de cautare este o optiune peste puterile multora...
Sunt sigur ca si tu esti constient de lucrurile astea, nu ar avea rost sa-ti zic ceva ce sti deja.
Oricum Kudos pentru postare.
Mulțumesc pentru răspuns, și pentru note, chiar dacă eu nu consider o postare de nota 10 pentru că am omis multe aspecte, am zis să fie în mare și pe înțelesul tuturor.
Legat de public... trist pentru că majoritatea se feresc de astfel de subiecte, uită-te puțin de când am postat întrebarea și până acum tot s-au postat întrebări stupide, Citez:
" elfit intreaba:
Cand o fata poate intretine relatii sexuale neprotejate fara sa ramana insarcinata?
in ce perioada, inainte sau dupa menstruatie? si la cate zile diferenta.
ofer funda persoanei care ma lamureste"
Iar legat de search, și site-ul are un search tâmpit, prost făcut, dai să cauți ceva îți afișează aleatoriu nici măcar în funcție de postare da barem după criteriu...
Ceri să cauți sex oral și îți da ca rezultat, "oralul la limba romnână este " să nu zic că dă o întrebare din 2008 alta din 2012 alta din 2009 și tot așa.
Dar lipsa documentării și a cominicării se observă grav...
Cei care sunt interesați! cei care vor să știe cu ce se mănâncă una și alta și ce riscuri presupune.
Puteai sa dai un simplu link care continea tot ce-ai scris tu aici Si, stai linistit, vizualizari 0. Majoritatea nu dau 2 bani pe chestii d-astea si dupa le tremura chilotii pe TPU. N-ai ce le face. Oricum e de apreciat efortul tau. Seara placuta sa ai
Intrebarile de la categoria asta sunt rezultatul a faptului ca sexul este considerat un subiect tabu. Parintilor le este prea rusine sa vorbeasca despre el (sau nu sunt in stare sa vorbeasca despre el sau merg pe principiul "ce nu stie nu-i face rau") iar in scoala nu exista educatie sexuala ca materie. In momentul de fata astept sa apara o versiune romana a emisiunii americane "16 and pregnant".
Apreciez efortul tau Azµre.