Iti multumesc foarte mult pentru postare! Stiam mare parte din lucrurile prezentate de tine mai sus, dar acum sunt lamurita complet.
Iti apreciez mult efortul depus pentru a scrie tot - imi imaginez ca a durat mult! Aceasta postare ar trebui sa fie mereu prima care apare la categoria aceasta ca sa o vada toti inconstientii care pun intrebari legate de sex.
Jos palaria in fata ta - am inteles mult mai bine de la tine decat de la orice ora de anatomie sau site posibil aici, in Romania.
Acum... am senzatia ca o sa abuzez de link-ul acestei postari pe viitor, ca sa nu ma mai obosesc cu explicatiile la intrebarile legate de subiectul de mai sus. That's the ugly truth... Sper ca macar sa citeasca mai multa lume ceea ce ai scris tu, mai ales cei care au probleme - s-or mai lumina niste minti pe acolo, mai stii?
Oricum, buna treaba si tine-o tot asa!
Bravo mestere.Te-ai informat Bine. Sincer sa fiu sunt anumite afectiuni de care nici nu stiam pana acum ca se pot face de la sex.Problema e ca postarea ta ar trebui adaugata ca un fell de info la categoria asta.Te intrebi de ce? Simplu nimeni nu o sa caute sa vada ce ai scris si tot o sa apara intrebari care te sperii cand le citesti.Un alt aspect care cred ca l-ai omis e ca datorita sexului organele implicate nu sufera nici un fel de modificare cum spun unii destepti.Am vazut barbati care se bat cu pumnu in piept ca vaginul se dilata daca o fata are o activitate intensa sexual.Eu din cate am citit nu e deloc asa.Ar trebuii ca si cocoselu sa se mareasca datorita miscarilor de du-te vino so nu deloc adevarat.In rest sa raspunzi in continuare la intrebari chiar daca unele sunt puse de persoane care nu stiu de ele.Problema generatiilor din de azi e ca nu sunt informati in mod direct desii informatie gasesti.Sti si la scoala chair daca unii ar face haz tot le-ar ramane ceva in cap daca s-ar implementa o ora in materie de asta!
Felicitări!
Sper ca efortul tău nu a fost în zadar...
Eu am citit totul...mi-a luat ceva timp dar merita! Sper ca i-ai lămurit pe toti!
Buna azure, am gasit postarea ta acum chiar la aproape un an de la postare, am mai citit postari de ale tale foarte bune si nu vreau sa te laud, aceasta e foarte educativa dar putini vor citi,, si daca vor citi nu o vor face sa citeasca tot din plictiseala ca adolescentul din ziua de azi e plictisit si mai ales grabit. parerea mea ca copii din ziua de azi ajung sa faca sex la 11 12 ani e lipsa de comunicare cu copilul tau, lipsa de informare, cum m-ai zicea cineva care ti-a raspuns aici ca le e rusine sa vb despre sex cu copilul sau ca ce nu stii te protejeaza poate era in trecut asa dar acum nu, ce nu stii te distruge si nu numai pe fete ca ele duc greul sarcinii dar si baietii duc greu daca se procopsesc cu ceva boala de care e posbil sa nu scapi o viata din cauza la o prostie, parintii ar trebui sa mai lase loc si pentru discutii cu copiii mai ales pe tema de sex, si nu cred ca rata ar fi atat de mare la mame sub 18 ani, stiu cum sa nu vb parintii cu mine despre nimic nu numai sex, doar ca am vazut in jurul meu ce se intampla si atunci am deschis ochii si am inceput sa ma informez ce e ala sex si cum se practica ca nu voiam sa ajung cum au ajuns persoane din jurul meu, nu imi pare rau ca nu am facut sex pana dupa 18 ani nu am piedut nimic, asa ca multa bafta in continuare si postai bune.
Heii buna! As dori sa te intreb ceva! Am 17 ani si sunt virgina sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 4 luni! Eu i-am spus ca vreau sa fiu virgina pana la varsta de 18-19 ani, el a spus ca ma intelege ca nu vrea sa ma dezvirgineze doar ca vrea sa o facem prin fundulet! Dupa ce am citit ce ai postat imi este cam frica de asta! sunt o fire mai sperioasa el imi spune ca nu o sa ma doara ca nu o sa ma puna intr-o postura jenanta ca o sa mi-o faca usor in picioare nu ca o curva ca un caine! ar fi bine pentru varsta mea 17 ani sa o fac prin fundulet? Niste sfaturi! Multumesc anticipat
In data de 27.04. 2017 am intretinut in fel de petting cu prietenul meu.Ne-am sarutat, atins fara sa fim dezbracati.Eu I-am facut ora si el s-a terminat la mine in gura, apoi a mers la baie pentru a se spala. Dupa ce s-a intors ne-am mai sarutat si apoi el m-a atins cu mana pe labii.Se poate sa fi ramas sperma pe mana si sa fiu insarcinata? Eram in perioada fertila, cu o zi inainte de ovulatie.Menstruatia mi-a venit in data de 14 mai, dar astazi (21.05) am dureri de burta, de ovare si ma gandesc sa nu fie sarcina.
scarking12 întreabă: