| Elenaaaa11 a întrebat:

Bună ziua. Este cineva care a fost diagnosticat cu Gonoree de pe aici?
V-ati vindecat repede de aceasta infecție?

5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

"Incubația medie a bolii este de 2 - 5 zile (poate varia de la 1 la 15 zile)."
Cu tratament o sa se duca repede. Altfel nu prea...

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ambii parteneri trebuie sa ia tratament, altfel te reinfectezi.

| Robert2526 a răspuns:

Dureaza, tratamentul e dificil dar te vindeci. Ai fost diagnosticata?

| Elenaaaa11 explică (pentru Robert2526):

Da. Dar culmea e ca cel de la care cred ca am luat, nu a ieșit pozitiv, și am avut relații de n ori, adică... dacă eu am pozitiv, el e posibil sa nu se infectat, și sa îl fii avut eu în corp..nu prea înțeleg

| Violleta2022 a răspuns:

Gonoreea (sau sculamentul) este o boala cu transmitere sexuala severa, extrem de contagioasa care se poate vindeca numai cu tratament serios de antibiotice, asa cum le prescrie medicul pe o perioada de 2-3 luni.
Sexul este total interzis pana la vindecarea completa si numai dupa ce repeti testul ca sa iasa negativ.

Schema de tratament pentru gonoree constă în antibiotice orale sau injectabile, în doză unică sau pe termen îndelungat, în funcție de severitatea formei și de complicații. Se recomandă repetarea testărilor la aproximativ 3 luni după ce o persoană a terminat tratamentul gonoreei.

Pe viitor nu mai fa sex fara prezervtiv, fiindca barbatul sau barabtii cu care ai avut sex au avut si cu prostituate, de aceea s-au contaminat si ti-au dat si tie, dar gonoreea nu este unicul BTS care ti l-au dat, cu siguranta mai sunt si altele odata ce acel barbat s-a dus la femei de cea mia joasa speta, care l-au imbolnavit.
Testeaza-te si de HIV (SIDA)< hepatita B si C, HPV, camidia, samd.