Teoretic trebuie sa vina in 2-3 zile dar poate sa-ti vina in oricare din acele 7 zile cand nu iei anticonceptionale. Sau poate sa-ti vina in a 7-a zi respectiv ultima fara pastiluta si a 2-a zi trebuie sa incepi o noua folie. Sau daca iti vine in a 8-a sau a 9-a tu trebuie neaparat sa iei pastile dupa pauza de 7 zile indiferent daca menstruatia ti-a venit sau nu. Eu una nu cred ca testele de sarcina au dat eroare daca le-ai efectuat corect. Mentruatia poate intarzia si pe baza de stress sau dintr-o cauza hormonala. Eu iti recomand sa te linistesti si iti va veni mentruatia vei vedea.
Din cate stiu, este unul dintre efectele secundare ale medicamentului "Diane 35" intarzierea menstruatiei.
Daca erai insarcinata, macar unul dintre cele 3 teste pe care le-ai efectuat iesea pozitiv. insa daca toate au iesit negative nu ai cum sa fii insarcinata.
Linisteste-te intr-un final o sa iti vina si menstruatia.
Multumesc din suflet. s-a rezolvat problema. si chiar faza cu stresul chiar asta sa zic ca a fost o cauza principala. Odata ce m-am linistit, a si aparut menstruatia.
Cu placere! Ma bucur ca te-am ajutat si ti-a venit si menstruatia.