Buna, un "barbat" care loveste o femeie nu e considerat "barbat" indiferent ce ar face femeia daca l-ar inseala sau nu, acum revenim la intrebarea ta.
Unii se schimba mai ales atunci cand realizeaza ca numai au acele persoane langa ei iar altii raman cum au fost zic ei ca se schimba dar dupa 1 luna, 1 an tot acolo ajung.
Chiar acum am o prietena care sa impacat cu iubitul ei si motivul despartirii a fost ca a dat in ea, eu l-am citit bine pe acel individ si am atentionata chiar daca a prosmis si a jurat ca nu va mai da in ea odata si odata tot o va lovi, depinde de om.
Da, cu siguranta ca o va mai face. Asemenea indivizi cu greu pot fi "recuperati".
Ii pare rau pe dracu.
Un barbat care da intr-o femeie va repeta fapta Nici macar faptul ca a baut -sa zicem nu-l scuza!
Daca un barbat a dat intr-o femeie, cu siguranta va mai repeta acest gest de "n" ori.
) Nu, esti ok asa, sa nu le strici coafura, ca pe urma se supara... N'a si tie pacatoas-o!
Imi place modul sexist in care ai pus intrebarea. Daca era o femeie cea care dadea oare ai fi zis "...o femeie care a indraznit sa dea...". Cineva a zis: "o vaza iti sparge capul si daca e aruncata de o femeie si daca e aruncata de un barbat" si sunt de acord. Acum nu zic ca violenta e okay, pentru ca nu e, e inacceptabila (de cele mai multe ori), zic doar ca sunteti ipocriti astia care ziceti vai ce monstu daca un barbat face ceva si la o femeie care face acelasi lucru nu ziceti nimic, ba vi se pare chiar amuzant. Daca esti barbat si vine una cu un cutit la tine ce faci? Stai si mori pentru ca ea e femeie si nu ai voie sa o atingi. In caz ca ziceti "ii iei cutitul si eventual o tii" ceea ce sper ca e doar in capul meu si nimeni nu s-ar gandi la asa ceva. De ce? Iti pui viata in pericol doar ca sa o menajezi pe ea care e nebuna(in situatia de mai sus, nu mereu!). Crezi ca ea ar face la el daca o atacai tu? Ati fi sugerat la fel daca ea ar fi fost atacata? Oricum, asta e doar un scenatiu, dupa cum am spun, nu promovez violenta, dar in situatii extreme poate fi nevoie. Ca sa iti raspund la intrebare, depinde de situatie, in situatii extreme cred ca da, in situatii in care nu este nevoie, posibil, nu stiu contextul, deci nu ma pot pronunta si nu cred ca ar trebui sa judecam un dupa o singura informatie fara nici un context.
Nu au vrut femeile drepturi egale? Si eu am capacit cateva care au dat la 'oua' Nu sunt adeptu sa capacesc femeia, dar daca ma loveste la locul sensibil, numai tin cont. Ai grija ca poti gasi barbati care te troznesc nu se uita. Unele femei o si cauta, unele vorbesc gura fara ele sper sa nu fi una din ele.
De fapt ii pare rau ca nu a folosit o bata de la inceput. recomand sa poarte casca pe cap
syjey întreabă:
Anonima17191 întreabă: