Pai menstruatia neregulata, inseamna ca poate sa nu vina in fiecare luna. Posibil sa aiba ovare polichistice, ar putea sa nu ii vina si 2-3 luni. Trebuie sa mearga la ginecolog
Un control ginecologic o poate ajuta, nu oamenii de aici. Mai ales ca menstruatia este neregulata, nu poti spune ca intarzie. Chiar si asa, menstruatia intarzie din N motive.
Putem exclude variant sarcinii? Adica a mai avut o menstruatie si nu am facut o fara protectie, nici macar n am ejaculat inauntru
Contact protejat, lipsit de accidente, risc 0. Intarzierea mestruatiei nu inseamna imediat sarcina
Imposibil sa fie gravida, avand menstruația neregulata, a fost si racita, posibil sa întârzie mai mult, mi s-a intamplat si mie, stati liniștiți
Da incercam, dar nu intelegem de ce intarzie asa mult, ea are ceva simptome premenstruale, situatia sta in felul urmator, am facut sex protejat cu ejaculare afara in noiembrie, pe 30 a avut menstruatie normala, in decembrie nu am mai facut sex si pe 1-4 ianuarie trebuia sa i vina dupa cum spune ea si de la inceputul saptamanii are ba dureri premenstruale ba discomfort dar nu a aparut nimic...
D asta ne am protejat, dar cu toate astea ea are discomfortul simptomelor premenstruale insa nici urma de menstruatie. A fost racita aproape 3 saptamani intr adevar si aproape de data cand ar fi trebuit sa i vina. Daca a avut menstruatie normala in noiembrie se presupune ca nu s-a instalat o sarcina nu?