| Bdggwgcdacwhbegysgvg a întrebat:

Bună ziua la toată lumea.
Am o întrebare puțin jenantă
Deci, mă masturbam și am simțit un mic coșuleț pe labia mică pe partea stângă și când să mă uit în oglindă nu se vedea nimic, doar se simțea.
Ideea e următoarea sunt activă sexual( neprotejat) cu prieten stabil și amândoi suntem ok cu igiena deci nu stiu de unde putea să-mi apară bubița aia.
Vă rog fără jigniri sau miștouri.
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si atunci de ce te mai masturbezi daca esti activa sexual ai si prieten, nu este suficient ca faci sex cand vrei? Sau tu de fapt nu ai pe nimeni. Cosul acela il poti avea de la dereglari hormonale, nu te speria, poti merge la un cotrol ginecologic sa te vada un doctor, ce varsta ai?

| mihai69 a răspuns:

Poate fi orice, de la HPV la un simplu coș 'incarnat'.
Mergi la un dermatolog.

| Robert2526 a răspuns:

Cati ani ai? Ai fost pana acum la un control ginecologic? ( controalele astea trebuie facute periodic, chiar daca nu ai nicio problema, cam odata la 2 ani macar)
probabil acel mic "cos" este de culoarea pielii si iti e greu sa il vezi singura.

Trebuie sa mergi la un consult.Astfel de "cosuri" ca sa pastrez denumirea data de tine pot avea clauze multiple, de aceea nu o sa imi dau cu parerea ( desi banuiesc cauza, dar nu pot sa spun cu certitudine)
Mergi la medic ( chiar daca o sa dispara acel "cos". Au tendinta sa dispara si sa reapara si tot asa.De regula nu da si si alte simptome si pot ascunde boli grave)

| Bdggwgcdacwhbegysgvg explică (pentru Robert2526):

Pai nu mă doare și nu am mâncărimi, îmi puteți spuneți cauza care credeți dumneavoastră?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ești activa sexual stabil, de ce te mai masturbezi? Nu vad rostul daca sexul ăla e chiar atât de minunat.
Poate fi herpes sau bts. Fa ți analizele

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

Se mai intampla.
Nu e grav.

| blackann a răspuns (pentru blackann):

Doar daca nu e furuncul.

| MrMishu a răspuns:

E varsat de vant doamna, dar inca nu s-a extins.