| Prometeus20 a întrebat:

Buna ziua la toti happy
Am o problema cu dragostea asta laughing
Vorbeam intr-o seara cu iubita mea la telefon, tin sa mentionez ca suntem de 4 luni impreuna si pana acum nu mi-a spus chestia asta: " Spunemi o poveste de orice gen? ", am ramas putin :O laughing, pana acum nu a zis nimic de acest gen si asa dintr-o data vrea poveste, cum eu sunt genul de persoana care nu se pricepe la asa ceva nu am stiut ce sa ii raspund si s-a suparat sad.
In fine ideea este simpla ii plac povestile de dragoste, si vreau sa ma revansez fata de ea spunadui povesti de dragoste.
Povesti de dragoste despre 2 indragostiti(normal fictive persoanele si relatia etc) sau spunandu-i poveste despre ce inseamna dragostea?

Astept ideii fara glume si prostii happy
O zi buna.

Răspuns Câştigător
| Fantastic7 a răspuns:

Era foarte plictisita si vroia sa auda ceva ce nu mai auzise pana atunci.Ca sa ai inspiratie sa-i spui o poveste citeste un roman sau uite-te la TV, e plin de tot felul de povesti stupide de dragoste din lumea mondena.

9 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Vaiii frate dar nu puteai sa inventezi tu o poveste sa-i inmoi inima?
Ziceai o zi din viata voastra in parc sau la restaurant si detaliai totul si la sfarsit puneai un titlu frumos si sa vezi ce ramanea ceva gen...w0w.Altadata sa stii pe viitortongue

| AAARRR a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Ce repede scapi tu de pers iubitahappy daca ti-ar cere pr ta asta asa ai reactiona? ai baga 2 vorbe si un titlu frumo si gata?laughing

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru AAARRR):

Nu 2 vorbe man...Mai bag si eu de la mine sa para un basm frumos...
Intr-o seara cu luna stralucind puternic pe cer, se intalnesc 2 suflete pereche etc etc.
Eu asa as fi inceput.

| AtateaConditii a răspuns:

Spune-i povestea voastra, doar putin mai fictiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma gandesc

| pdanutza a răspuns:

Ai putea face o poveste din sentimentele tale fata de ea...big grindaca o iubesti cu adevarat spune-i asta facind o poveste, clar lucru ca intr-o poveste mai sint si unele momente mai exagerabile, dar ce te incurca sa ii spui ceea ce simti cu adevarat.ok Bafta... sper ca ti-a prins bine rs meu!

| Prometeus20 explică:

@pdanutza: Povesti privind sentimentele mele, i-am zis de atatea ori, probabil s-a plictisit laughing. fetele astea laughing big grin
@Fantastic7: buna ideea ta, sper sa ii zic ceva frumos.Mersii de raspuns happy

| Prometeus20 explică:

Am citit si pe net povestea fiecaruia care si-a expuso pe ici pe colo, sper sa gasesc ceva bun si sa fie bine big grin

| suntrau a răspuns:

Romeo si julieta merge intotdeauna