Era foarte plictisita si vroia sa auda ceva ce nu mai auzise pana atunci.Ca sa ai inspiratie sa-i spui o poveste citeste un roman sau uite-te la TV, e plin de tot felul de povesti stupide de dragoste din lumea mondena.
Ai putea face o poveste din sentimentele tale fata de ea...daca o iubesti cu adevarat spune-i asta facind o poveste, clar lucru ca intr-o poveste mai sint si unele momente mai exagerabile, dar ce te incurca sa ii spui ceea ce simti cu adevarat.ok Bafta... sper ca ti-a prins bine rs meu!
@pdanutza: Povesti privind sentimentele mele, i-am zis de atatea ori, probabil s-a plictisit . fetele astea
@Fantastic7: buna ideea ta, sper sa ii zic ceva frumos.Mersii de raspuns
Am citit si pe net povestea fiecaruia care si-a expuso pe ici pe colo, sper sa gasesc ceva bun si sa fie bine
Vaiii frate dar nu puteai sa inventezi tu o poveste sa-i inmoi inima?
Ziceai o zi din viata voastra in parc sau la restaurant si detaliai totul si la sfarsit puneai un titlu frumos si sa vezi ce ramanea ceva gen...w0w.Altadata sa stii pe viitor
Ce repede scapi tu de pers iubita daca ti-ar cere pr ta asta asa ai reactiona? ai baga 2 vorbe si un titlu frumo si gata?
Nu 2 vorbe man...Mai bag si eu de la mine sa para un basm frumos...
Intr-o seara cu luna stralucind puternic pe cer, se intalnesc 2 suflete pereche etc etc.
Eu asa as fi inceput.