Oau...
N-ai povestit cum a fost intalnirea - patea cea mai importanta ai omis-o.
In fine, eu cred ca daca iubesti o fata cu adevarat nu merita sa te dai batut dar nici nu te poti baga in relatia ei cu un alt baiat.
Sfatul meu: fii baiat cuminte si asteapt-o daca ti-o doresti atat de fierbine.
Daca crezi ca nu merita poti cauta alta caci fete frumoasea asa cum ai spus u sunt multe, restul trebuie sa descoperi u incetul cu incetul.
Mult noroc!
Sincer tot ce ti-a zis e vrajeala parerea mea... sau e copila si nu stie ce vrea
De zici asta? PS:are aproape 19 si cred ca e putin copila dar nu inteleg la ce te referi? fii mai explicita
Pai, amice uite ce zic eu, am tot trecut prin relatii de messinger de la 12 ani, cum ar fi fata din anuntul meu a fost tot ceva de genul, dragostea nu o gasesti asa repede(trebuie sa stai cu ea in realitate si cand prinzi momentul potrivit sa ii arati cat de mult tii la ea!)prin cuvintele pe care ti le-a zis a vrut sa nu te raneasca. Conteaza si daca esti timid sau nu esti genul ei. Eu zic sa te mai dai pe langa ea si sa ii arati ca esti matur si nu esti tipul de om care o vrea doar in pat(in final acesti baieti cu o astfel de personalitate castiga in fata celor cu vrajeala ieftina. Inca ceva, dragostea apare abia dupa minim cateva zile(poate o saptamana) in relatii mai bazate.
Simplu: ca sa admiri pe cineva, in cazul tau pe un baiat, nu trebuie sa il si iubesti. cel putin asa e la fete.
Buna! , Ai fi vrut sa spun si cum a fost intalnirea?, am considerat ca nu e asa important si ca nu are legatura cu "problema mea ", dar daca vrei am sa iti spun
Pai cum sa fi fost? A fost bine, teoretic nu a fost nimic special pentru ca ea avea prieten si chiar m-a atntionat de asta inainte, mai in gluma mai in serios ) si mi-a spus sa n-o consider o intalnire, si eu "da da, sigur ))) " in rest a decurs normal am vorbit, am discutat cam ceea ce facea si la telefon , asta teoretic, practic, a fost ceva extraordinar pentru mine pentru ca imi doream enorm s-o vad :X si m-am bucurat nespus, iar dupa intalnire, [ca fiecare dupa prima intalnire de altfel ] am inceput sa analizez in detaliu tot ce am facut si ca orice om, am gasit numai greseli, ca nu am facut bine ca am zis aia, ca am facut aia etc), dar ea m-a linistit si mi-a zis sa nu mai fiu stresat ca totul a iesit bine :X. Anyway revenind la subiect, ceea ce mi-ai spus tu e intocmai cu ceea ce intentionez eu sa fac , Am sa incerc sa raman in continuare f.bun prieten cu ea [ceea ce nu va fi f.greu pentru ca ne intelegem foarte bine ] si, doamne fereste in nici un caz nu am sa incerc sa ma bag peste ea si prietenul ei :O, in primul rand o respect prea mult pentru a ace asta, iar mai apoi nici nu imi sta in caracter sa fac asta . Si da nu am sa ma dau batut, ca doar vorba aia : Speranta moare ultima
Daca erai un pic mai atent. poti sa distingi cu usurintza ca pot fi EXPLICIT nu explicita *** si ziceam ca ii copila deoarece mi se pare absurd sa gandesti in maniera asta la 19 ani sa crezi in dragoste pe net..., sa ii spui unei persoane ca o placi si ca esti lesinata dupa ea... in ziua de azi e greu sa iti dai seama daca e ceva serios intr-o relatie in care esti tot timpul cu pers iubita dapoi intr-o prosteala pe net/ nu stiu cat ai inteles din ce am vrut sa zic, insa iti urez bafta is multe alte gagicci care te asteapta nu dispera
Anonima17191 întreabă: