| Davidoaia a întrebat:

Buna Ziua la toti! happy. Deci in primul rand as vrea sa spun ca nu credeam vreodata sa ajung sa pun astfel de intrebari dar, iata ca varsta imi aduce si astfel de probleme laughing. De prin ianuarie am cunoscut pe internet o fata din oras la mine care, dupa vreo cateva saptamani in care ne-am cunoscut mai amanuntit mi-am dat seama ca este cea mai potrivita fata pentru mine care am intalnit-o vreodata :X, si asta luand in considerare si faptul ca eu sunt mai pretentios din fire de asta pan acum am avut atatea prietene incat am atins nivelul minim, maxim laughing oh go on, si modelul de fata pe care as vrea sa o am langa mine este : Sa fie frumoasa [ceea ce nu e prea greu aproape toate fetele in ziua de azi sunt frumoaseoh go on ] sa fie desteapta, inteligenta, si aici nu ma refer neaparat sa aiba carnetul la linie, [desi ar fi indicat big grin] dar sa aiba o gandire potrivita, adica sa fie matura fara fite etc, nah. nu e cazul sa intru in detalii,, sa fie cuminte, si la propriu si la figurat daca se poate laughing big grin, si mai nou sa fie cat de cat credincioasa, intr-un cuvant sa fie asa cum trebuie sa fie orice fata, om. Si ea s-a nimerit sa fie exact asa :X, dar dupa ce mi-a promis o intalnire care parca nu mai venea, mai era si faptul ca nu stiam cum sa fac, sa ii zic ca tin la ea si ca is inebunit dupa ea. Mentionez ca pe cat de perfecta o credeam eu cam acceasi parere avea si ea despre mine, adica una dintre cele mai bune pe care le poate avea despre un baiat happy, si cum spuneam intr-o seara din greseala i-am spus tot, A ramas cam blocata, apoi incerca sa ma convinga ca ceea ce simt eu nu e dragoste, etc, si nu stiam de ce face asta, iar pana la urma mi-a spus ca urmeaza in cateva zile sa fie cu un baiat care insista pe langa ea de cateva luni, si pe el il cunostea in realitate, fiind prieteni de ceva timp, si practic sansele mele erau una la un milion sad, si mi-a mai spus ceva, Mi-a spus ca are tot respectul pentru mine, ca sunt un baiat cum rar mai gasesti, etc, [doar cuvinte extrem de frumoase ] dar ca nu simte nimic pentru mine. Adica inteleg ca deja se indragostise de acel baiat cu care urma sa fie in cateva zile, dar OARE POTI SA SPUI ASA CEVA DESPRE UN BAIAT, APOI SA ZICI CA NU SIMTI NIMIC PENTRU EL? cam aceasta este intrebarea mea, Cum este posibil? As vrea sa stiu parerea voastra si ma adresez mai mult fetelor, ca ele sunt mai sensibile si sentimentale [marea majoritate ] si as vrea sa imi raspundeti cat mai detaliat, sau poate chiar sa povestiti din experientele proprii Va multumesc anticipat! si cel mai bun raspuns primeste funda, desi ar trebui sa o faceti in primul rand pentru a ajuta un prieten aflat la nevoie. Va multumesc!happy

PS: Pan la urma dupa ce a dat de inteles ca nu se mai poate o intalnire deoarece avea prieten iar eu o placeam, pana la urma ea a solicitat o intalnire fiind curioasa in a ma cunoastehappy, si, ne-am intalnit big grin

Răspuns Câştigător
| MikyMi a răspuns:

Oau...
N-ai povestit cum a fost intalnirea - patea cea mai importanta ai omis-o.
In fine, eu cred ca daca iubesti o fata cu adevarat nu merita sa te dai batut dar nici nu te poti baga in relatia ei cu un alt baiat.
Sfatul meu: fii baiat cuminte si asteapt-o daca ti-o doresti atat de fierbine.
Daca crezi ca nu merita poti cauta alta caci fete frumoasea asa cum ai spus u sunt multe, restul trebuie sa descoperi u incetul cu incetul.
Mult noroc!

10 răspunsuri:
| simipantera a răspuns:

Sincer tot ce ti-a zis e vrajeala parerea meahappy... sau e copila si nu stie ce vreahappy

| Davidoaia explică (pentru simipantera):

De zici asta?happy PS:are aproape 19 si cred ca e putin copilahee hee dar nu inteleg la ce te referi? fii mai explicita happy

| Cristi_1137 a răspuns:

Pai, amice uite ce zic eu, am tot trecut prin relatii de messinger de la 12 ani, cum ar fi fata din anuntul meu a fost tot ceva de genul, dragostea nu o gasesti asa repede(trebuie sa stai cu ea in realitate si cand prinzi momentul potrivit sa ii arati cat de mult tii la ea!)prin cuvintele pe care ti le-a zis a vrut sa nu te raneasca. Conteaza si daca esti timid sau nu esti genul ei. Eu zic sa te mai dai pe langa ea si sa ii arati ca esti matur si nu esti tipul de om care o vrea doar in pat(in final acesti baieti cu o astfel de personalitate castiga in fata celor cu vrajeala ieftina. Inca ceva, dragostea apare abia dupa minim cateva zile(poate o saptamana) in relatii mai bazate.

| 0IoAnA0 a răspuns:

Simplu: ca sa admiri pe cineva, in cazul tau pe un baiat, nu trebuie sa il si iubesti. cel putin asa e la fete.

| Davidoaia explică (pentru MikyMi):

Buna! happy, Ai fi vrut sa spun si cum a fost intalnirea?big grin, am considerat ca nu e asa important si ca nu are legatura cu "problema mea ", dar daca vrei am sa iti spun happy

Pai cum sa fi fost? A fost bine, teoretic nu a fost nimic special pentru ca ea avea prieten si chiar m-a atntionat de asta inainte, mai in gluma mai in serios laughing) si mi-a spus sa n-o consider o intalnire, si eu "da da, sigur smug devil laughing))) " in rest a decurs normal am vorbit, am discutat cam ceea ce facea si la telefon oh go on, asta teoretic, practic, a fost ceva extraordinar pentru mine pentru ca imi doream enorm s-o vad :X big grin si m-am bucurat nespus, iar dupa intalnire, [ca fiecare dupa prima intalnire de altfel big grin ] am inceput sa analizez in detaliu tot ce am facut si ca orice om, am gasit numai greseli, ca nu am facut bine ca am zis aia, ca am facut aia etclaughing)oh go on, dar ea m-a linistit si mi-a zis sa nu mai fiu stresat ca totul a iesit bine happy :X. Anyway revenind la subiect, ceea ce mi-ai spus tu e intocmai cu ceea ce intentionez eu sa fac happy, Am sa incerc sa raman in continuare f.bun prieten cu ea [ceea ce nu va fi f.greu pentru ca ne intelegem foarte bine big grin] si, doamne fereste in nici un caz nu am sa incerc sa ma bag peste ea si prietenul ei :O, in primul rand o respect prea mult pentru a ace asta, iar mai apoi nici nu imi sta in caracter sa fac asta oh go on happy. Si da nu am sa ma dau batut, ca doar vorba aia : Speranta moare ultima big grin

| MikyMi a răspuns (pentru Davidoaia):

happy
Ma bucur ca a decurs bine "intalnirea" si ca nu te dai batut.
Ce sa-ti spun?! Iti doresc mult noroc si sper ca intr-o zi vei avea parte de o intalnire ca intre iubiti, asta daca nu apare o alta minune de fata la orizont!

Sa speram rolling eyes, daca nu ar fi bine exact una ca ea big grin, mai astept vreo 10 ani pana cand se vor putea clona si oameni laughing)tongue

| MikyMi a răspuns (pentru Davidoaia):

Eu sper sa nu se ajunga la clonare...
In lume exista pentru fiecare jumatatea lui. Daca fata aceasta este jumatatea ta o vei avea oricum, daca nu este ea... sunt sigura ca o vei descoperi intr-o buna zi sau te va descoperi ea pe tine.
Multa bafta!

Multumesc! :*big hug ai fundabig grin

| simipantera a răspuns (pentru Davidoaia):

Daca erai un pic mai atent. poti sa distingi cu usurintza ca pot fi EXPLICIT nu explicitahappy *** si ziceam ca ii copila deoarece mi se pare absurd sa gandesti in maniera asta la 19 ani sa crezi in dragoste pe nethappy..., sa ii spui unei persoane ca o placi si ca esti lesinata dupa ea... in ziua de azi e greu sa iti dai seama daca e ceva serios intr-o relatie in care esti tot timpul cu pers iubita dapoi intr-o prosteala pe netlaughing/ nu stiu cat ai inteles din ce am vrut sa zic, insa iti urez bafta is multe alte gagicci care te asteaptahappy nu dispera