Eu nu înțeleg de ce ai rămas cu el după episodul de la 4 luni. Adică a fost înșelat pe față. Că i-a ieșit sau nu, nici nu mai contează, e clar ce intenții a avut.
Din preferințele lui mi se pare un tip superficial și îmi pare că nu sunteți compatibili. Un an nu e așa mult. Caută pe cineva care sa te iubească fara să vrea sa schimbe cu arati. Dragostea nu se măsoară după mărimile din talie sau cupa sutienului, cum cred unii anonimi pe aici. Și nici după factura de la salon sau bonul din magazinul cu haine. Nu ai cum sa nu fii atras de un om pe care îl iubești cu adevărat.
Nu mai sta pe gânduri, urgent DESPARTIRE, dacă te măriți cu el vei ajunge SLUJA CRATITEI și CARPA DE STERS PE JOS!
Buna. Gătim împreuna când muncim ambii, la început gătea in general doar el, cu timpul am început si eu sa gătesc, acum sunt zile ca gătesc doar eu când stau acasă si el muncește, ma ajuta la ce am nevoie.
Dacă nu am chef sa fac ceva nu fac, nu avem probleme la acest capitol. Dar mulțumesc de răspuns.
îl iubesc foarte mult. Ce înseamnă asta pentru tine? Ce vrei de fapt? Ai avut cu el un contract de conviețuire pe care e l-a călcat de nenumărate ori. Declarațiile de iubire ale lui nu sunt confirmate de faptele lui. Ura ta se datorește faptului că el nu se conformeaază acelui contract de conviețuire care așa cum constați este ideal și imposibil. Astfel, nu el este de vină neapărat, ci modul în care concepi tu iubirea. Dacă tu nu te comporți așa cum concep eu iubirea, atunci tu nu mă iubești. Dacă tu nu mă iubești, eu am dreptul să te urăsc, adică să te pedepsesc, să te distrug eventual. Astfel, conflictul tău este cu o realitate care nu se potrivește cu idealurile d-tale. Eu întreb. Ok, să zicem că vă despărțiți? Dacă următorul se poartă la fel, ce faci? Continui să ai aceleași pretenții de la cel de lângă tine? Și te desparți din nou?
Ma privesc in oglinda. Pot sa zic despre mine ca Am adăugat câteva kilograme in plus in ultimii 2 ani ce-i drept. Însă m-am apucat de sala iarăși de ceva Timp, am avut împreuna o perioada mai grea si cu banii, si nu ne permiteam sa ne cumpărăm mai multe haine, sa merg la salon sa imi fac unghiile ori parul etc. Plus ca mi-au mai apărut si niște coșuri pe fata, cu toate ca am o igiena corespunzătoare si am mers si la dermatolog Dar sunt foarte curată si îngrijită ce tine de asta, sunt drăguța si la fata. E drept ca fetele cu care a mai încercat el sa ma însele sunt genul de fete ori cu silicoane, Buze făcute, merg la sala si se îmbracă bine, unghii făcute, ieșiri in cluburi, restaurante etc, cel puțin asta am văzut eu in pozele de pe Instagram. Si cam știu ca era folosit de ele de bani.
Ca sa le plătească consumația cand ieșeau, atât. El înainte ce muncea dădea pe distracții.
Ma gândeam Si eu la asta ca poate nu ii mai place cum arat, si ma simteam si incomod. Si nici încredere in mine nu mai am. Am discutat cu el despre asta, l-am întrebat poate ceva îl deranjează, el zice ca e totul Okay, si ca îl aranjează tot la mine.
Fix așa îmi spune si el ca am doar pretenții, mi se pare normal sa ai pretenții de la cineva atâta timp cât el spune ceva, si nu se ține de cuvânt. Probabil nu ați inteles dumneavoastră ce am scris eu, ori probabil nu ați citit tot. Oricum mulțumesc pentru răspuns.
Mi se pare normal sa ai pretenții de la cineva atâta timp cât el spune ceva, si nu se ține de cuvânt. Mie nu mi se pare normal. Mi se pare normal să cauți motivul pentru care nu se ține de cuvânt. Asta dacă vrei să conviețuiești cu el la termen lung, nu să îi impui ceea ce și se pare ție normal, adică normele, legile tale de viață.
Nu cred ca e corect ce spui tu.
Nu m-am îngrășat doar eu, a prins la burta si el destul de binișor. Dar asta nu m-a făcut sa-l înșel si sa caut altceva, atâta Timp cat îl iubesc pe el. Si dacă ma deranjează ceva. ii zic direct. Da nu ma duc sa înșel
Nu sunt supraponderala, zic doar ca am pus câteva kg in plus. Nu e sfârșitul lumii, nu arat in ultimul hal ca femeie, am zis deja sunt drăguța si ma stărui sa ma îngrijesc si sa fiu mereu curată.
Nu pot eu sa merg sa imi fac Botox pentru ca am deja buzele frumoase naturale si silicoane nu am nevoie ca ii am de la Dumnezeu mai marisori, ii am un pic lăsați, nu știu din ce motiv, probabil ca sunt mari, probabil ca așa a fost sa fie, dar așa erau si când ne-am cunoscut noi, si i-am zis câteva ori cum avem
Mai mulți bani, o sa merg sa imi fac ridicare.
In rest ce tine de restul, merg la sala, mănânc echilibrat, imi place si mie sa ma îmbrac frumos, si sa merg când este nevoie la Salon,
Si oare totul consta doar in aspectul fizic?
De ce spui ca nu sunt femeie pentru el?
Sincer respectivul nu e pentru tine nu sunteți amândoi pe aceiași lungime de undă el nu se vede încă un familist convins, el cum pleacă sau vede o altă femeie se gândește cum să ajungă cu ea in pat, deși eu nu vă înțeleg pe voi femeile dc acceptați toate prostiile unor bărbați care habar nu au de capul lor. Sincer. Cum să nu faci dragoste(sex) cu partenera ta? Cum să faci doar de 2 ori pe lună când normal ar fi aproape zilnic, să nu exagerez dar minimul la un cuplu care stau de 1 an împreună ar trebuie de minim 4 ori pe săptămână și am fost indulgent? Dragele mele scăpați de așa parteneri de viață
Scuza-ma dacă e sa ma schimb, ma schimb pentru mine, mâine poimâine vrea sa ma fac blonda, ori cine știe ce. Prostii. Știi cum ma schimb eu? O sa încep sa fac ca el. O zi buna
Lasă-l dacă acum faceți sex din an în Paște peste 2-3 ani o sa faceți când zboară porcu, crede-mă nu ai mare lucru de pierdut mai ales dacă ii fug ochii după altele și apelează la prostituate!
Nu exista PAUZE in dragoste, asta este clar pentru toata lumea. Baiatul asta nu te-a iubit niciodata, te-a vrut pentru sex si cand s-a saturat de tine te-a aruncat.
Acum ii esti atatd e indiferenta ca nici sex cu tine nu-si mai doreste, de aceea te evita.
Ti-as da un singur sfat sanatos: rupe relatia si cauta-ti un barbat care sa te iubeasca si nu mai sta in relatii patetice ca asta, ca nu vei fii niciodata fericita alaturi de un om care nu te iubeste, nu-ti este loial si nici nu-l mai atragi.
Ai fi mai fericita dacă pe viitor ai respecta planul Creatorului și ai refuza sa faci sex fără căsătorie. Sexul fără căsătorie nu ebinecuvantat de Creator și aduce numai nefericire, vinovăție, suferință.
Si tu cu el vrei sa te casatoresti? Cel mai bine desparte te de el nu vezi ca el te înșeala cu altele? Asa va fi si după casatorie un gunoi cum este si acum, ce varsta ai tu?