| AlessiaPask a întrebat:

Ma numesc Alexandra si am 16 ani. Stiu ca ce o sa spun aici o sa para spus la misto dar chiar vreau sfatul vostru. Eu si prietenul meu "ne-am jucat", saruturi, mangaier (in lenjerie intima). Mentionez ca sunt virgina si nu am avut contact sexual. Deci amandoi ne-am excitat iar el a avut o scurgere, iar eu din neatentie m-am asezat pe penisul lui. Citind tot felul de sfaturi pe anumite site-uri, am descoperit ca virginitatea nu are legatura cu sarcina si mi-e tare frica sa nu fi patruns prin lenjerie acel lichid si sa fie posibilitatea sa raman insarcinata. As dorii si sfatul unui medic, sunt speriata si confuza, va rog raspunde-ti serios! Multumesc

8 răspunsuri:
| Cronki a răspuns:

Stai linistita, spermatozoizii nu sunt dotati cu GPS ca sa stie unde'i vaginul tau. Poti sa faci baie in sperma!

| ardnaxelam a răspuns:

Stai liniștită, este imposibil să rămâi însărcinatăă! Data viitoare fiți mai precauți. pupici

| Vektor a răspuns (pentru Cronki):

Ce romantic ai fost laughing

| Marian001 a răspuns:

Stai linistita, nu poti sa ramai insarcinata daca esti virgina, decat dupa ce peretele ala din vagin se rupe. Spermatozoizii nu au cum sa treaca de el decat dupa ce esti dezvirginata.
Bafta:*

| Alcyon a răspuns:

Lol, himenul nu e un perete, are o gaura prin care trece sangele la menstruatie. Sunt femei care se nasc cu himen elastic, ce se rupe abia cand fac un copil. Nu ai acum sa ramai insarcinata, prin chilot. Poate doar daca prietenul ejacula in apropiere de orificiul tau vaginal, ar fi existat un risc.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti ramane insarcinata prin chiloti

| Immortal69 a răspuns:

Nu poti sa ramai insarcinata prin chiloti. Data viitoare ai grija sa nu ajungi mai departe!

| mihai69 a răspuns (pentru Marian001):

S-o crezi tu!