Draga Georgeta de ce te chinuiesti atat?
Lucrurile sunt foarte simple... Adica ai trei variante optime pentru a rezolva aceasta problema; trebuie sa-ti iei inima-n dinti, sa te duci la el, ce-l mai bine in timp ce vorbeste cu o fata sau cand este in centrul prietenilor; deci te duci la el si ii spui urmatoarele : (%$%$%&%$%&$%&$&%$&%$&$%&$&%$&%$&) etc. etc.
Asta este o varianta, draga Georgeta, iar urmatoarea varianta este cam asa; te scoli de dimineata, te imbraci mai sexy asa si mergi la facultate la Razvan; il astepti dupa colt, cand iese la o bere cu prietenii betivani, iei o piatra cat mai mare cu care iti spargi fata, sari in bratele lui si strigi "ajutor ma omoara"
O chestie nu inteleg, cum de te intalnesti cu el de 2 luni dar el nu te baga in seama? Anyway, incearca sa renunti la el... dragostea cu sila nu se poate. Ai 18 ani, esti tanara, baieti o gramada, nu inteleg de ce sa suferi in halul asta, nu se merita. Capul sus, privirea inainte, mult optimism si va fi bine. ^_^
Nu conteaza mereu ca "e mai urata ca mine" pentru ca mai conteaza si ce ai in cap, cum gandesti si ce caracter ai!
Apropo esti cam "modesta" pentru ca te consideri frumoasa.TOATE fetele sunt frumoase fiecare in felul ei si fiecare fata pentru baiatul care o place sau pentru iubitul ei este CEA mai frumoasa! Asa ca pentru el poate tu esti mai urata decat Nicoleta.
Ai grija la comportament, trebuie sa te faci placuta de cei din jurul tau, sa ii atragi.Succes,te pup!
Sigur te cheama ''Mihaiescu georgeta'' sau ne-ai dat un nume fals? AM o nedumerire in aceasta privinta deoarece ai DIVULGAT APROAPE TOATE datele personale. Stii ca acum eu pot sa aflu din ce localitate esti, adresa si tot? Fii mai precauta data viitoare.
In viitor cand mai pui vreo intrebare incearca sa nu iti pui si datele personale.
Nu prea inteleg cum adica te intalnesti cu el de doua luni, dar nu te baga in seama? fii mai explicita si nu mai scrie datele personale.Pentru 18 ani mi se pare ca nu gandesti prea matur cand vine vorba de relatii, iar cu privire la "ea este mai urata decat mine" stiu exact ce vrei sa spui.E timpul sa accepti ca nu te poate place toata lumea. Daca vrei un raspuns mai concret formuleaza intrebarile mai corect aceasta este parerea mea.
Cum te intalnesti cu el daca nici nu te baga in seama? si nu e bine ce ai spus „este mai urata ca mine" pentru ca la toate ni se pare asa, din gelozie insa fiecare e frumos(in felul lui)dar poate ca pe razvan nu il intereseaza doar aspectul fizic,,, 2 luni nu sunt chiar asa multe eu a trebuit sa indur vreun an de zile o poveste ca a ta si iti dai seama ca noapte nu poti dormi si iti faci fel si fel de ganduri povesti stiute si inchipuite doar de tine, sa il mai vezi si in fiecare zi inconjurat de fete(invatam aman2 la acelasi liceu)imi aduc aminte ca toata ziua o stresam pe prietena mea„l-am vazut pe alexandru","m-a salutat"si tot felul de prostii legate de el,,, wow iti dai seama cum treceam pe langa el imi batea inima ca la puiul de gaina inainte de moarte si nu iti dai seama ce tristete era pe mine cand il vedeam ca era sau vorbea cu altele cam stiu si eu cum e dar a trebuit sa renunt stiu e naspa rau sa fii indragostit si sa stii doar tu, mai ales sa stii ca nu ai sanse niciodata, dar trebuie sa mergi mai departe ai 18 ani si la varsta asta poti gasi cati baieti vrei tu,,, poate si mai buni si mai frumosi ca razvan alta solutie nu ai decat sa iti plangi de mila, sa suferi mai bine renunta si alta data nu mai da numele, nu e necesar noi te ajutam si fara sau cel putin nu il da si pe cel de familie, dar noi oricum te vom lua in considerare dupa numele cu care esti pe site,,,
bafta
Hahahahaha))))))))) mie-mi place cel mai mult partea cu injuraturile, dar bineinteles ca nu sunt permise pe site)))))))))))))
Draga Georgeta, de ce te chinuiesti atata? Lucrurile sunt foarte simple. Adica ai trei variante pentru a rezolva aceasta simpla problema. Trebuie sa iti iei inima in dinti si te duci la el, cel mai bine in timp ce vorbeste sau flirteaza cu o fata sau cand e in cercul prietenilor. Deci te duci la el si ii spui:
TE F...
sper ca s-a prins cineva.
Daca nu te baga in seama atunci renunta la el pentru ca nu are rost sa iti pierzi timpul sparand ca va fi cu tine
Da... Dar sincer, mai amuzant decat injuraturile de la planeta moldova, sunt raspunsurile pe care le-au dat majoritatea ))))
Deci nu mai pot de ras )))
Oare nu au ascultat si ei vreodata aceasta redactie... ))
Bravo ma...uite..mai sunt oameni care se uita si la "planeta moldova"