Stiu ca o fata poate sa iubeasca la 15 ani cum o poate face tot restul vietii, insa mi se pare ca nu tu esti cel pe care il iubeste, dar nici pe prietenul tau, ca altfel nu ar fi cu tine. Chiar cred ca ar trebui sa o intrebi direct ce simte pentru tine si pentru el. Si indiferent de raspuns, mai bine mai devreme decat mai tarziu.
La 15 ani, nu stie inca pe cine sa aleaga pe tine sau pe fostul. Daca nu-ti convine duplicitatea, las-o si gaseste-ti alta care sa te iubeasca cu adevarat.
Si tu la ce te astepti mai special?
Are 15 ani, ea habar nu are ce e aia iubire, la varsta aia iubirea e doar o prietenie putin mai stransa.
Ce ma distrează când citesc câte ceva în care cineva are impresia că nu poți iubi decât o singură persoană. Greșit! Maturitatea ne face să nu arătam pe cine și cate persoane ne sunt "dragi". Maturitate pană la care ea mai are ceva ani. Ca să nu mai vorbim de faptul ca sunt multe șanse ca pe tine să te iubească ca e cu tine, dar sa se simtă mai bine cu el. Ea pe el îl vrea de fapt. Sta cu tine ca să fie în preajma lui. Apropo, dacă "discuți" cu ea (adică ii arați ca ești gelos), o pierzi cu siguranța. NU ești genul ei. El este. Adevărul doare. Dar trebuia sa ști asta când s-a cuplat în primul rand cu el, nu cu tine. Deci de fapt ea a afle demult.