| ForeverAlone1999 a întrebat:

Bună ziua. Mă simt foarte singur, n-am avut nicio iubită în viața mea și nu mi s-a întamplat niciodată să mă placă o fată. Mereu când îmi plăcea mie de o fată, o plăceam în secret pentru că eram sigur că ea nu mă place sau oricum avea deja un iubit. Acum am aproape 26 de ani și tot n-am avut nicio iubită, și nu a fost o alegere. Nu știu ce să mai fac, cum să fac să mă placa și pe mine cineva sau unde să cunosc o fată. Mi se pare o imposibilitate. Vreau să vă spun că situația este mai complicată pentru că eu nu am nici măcar prieteni sau persoane cu care să vorbesc și nu am de unde să cunosc.
Vă rog frumos, nu vă mai plângeți la 14-16 ani că n-ați avut niciun iubit/nicio iubită, și să începeți să dramatizați că e grea viața pentru voi, mai rău e la vârsta mea când chiar toată lumea se află în relații lungi, unii/unele chiar mai mici decât mine (de pe la 18-20 maxim), chiar se și căsătoresc, își întemeiază o familie, au deja un copil, și eu nu, sunt veșnic singur, și deja cred că n-o să am niciodată, și mai bine ar fi dacă aș muri, simt că sunt o povară pentru toți, le-aș face viața mai ușoară dacă nu aș mai fi eu, și așa durerea asta din suflet (faptul că n-am avut nicio iubită) m-a adus în depresie de ani de zile și nu mai am chef de nimic, am rămas cu multe hibe și mi-am dezvoltat altele și mai mari pe parcurs, la muncă nu mă mai pot concentra la treburi, nu mai am motivație să fac nimic, doar merg acolo și stau mai mult izolat, sau stau în casă și îmi plâng de milă. Stau și mă uit la alți băieți cât de repede își găsesc fete și le atrag ca un magnet, este un mister încă neelucidat pentru mine cum reușesc ei, iar eu nu găsesc niciodată... nici măcar una, că nu vreau 1000, vreau și eu să am o iubită măcar la vârsta asta, pentru că oricum vârsta de 18 ani a trecut de mult timp, nu voi mai avea șansa s-o trăiesc, s-au dus acele trenuri și nu se mai întorc, dar măcar acum să am și eu o iubită, pentru că e singurul lucru pe care mi-l mai doresc în momentul de față. Vă rog să mă sfătuiți cumva, ce ați face în locul meu?
Mulțumesc pentru înțelegere!

4 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

"Mereu când îmi plăcea mie de o fată, o plăceam în secret "
Schimba.
Cand iti place o fata, actioneaza. Intra in vorba cu ea, invit-o la o cafea, la teatru/film. Vorbiti si vei ce iese.
Daca nu faci nimic, nici n-o sa se intample nimic.

Pt starile depresive, mergi la psiholog. Nu poti sa te prezinti asa in fata unei femei, ca iti va intoarce spatele. Revino-ti si apoi gaseste fata!

| Robert2526 a răspuns:

Conteaza foarte mult atitudinea pe care o ai, increderea pe care o ai in tine. Stai intr-un oras mare? la munca interactionezi si cu femei?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Daca tu la 26 te plîngi, atunci ce mai zici de altii care la 46 nu au pe nimeni si nu au avut niciodata.

| Violleta2022 a răspuns:

Intotdeauna este alegerea ta!
Iesi afara din casa, fa-ti prieteni, fa complimente unei fete, discuta cu oamneii si nu te mai plange ca esti singur cand tu singur ai ales sa te izolezi.