Trebuia sa fugi dupa ea, sa te asezi in fata ei si sa insisti sa te asculte, poti incerca si textul ala cu santaj sentimental:"De dragul prieteniei noastre, te rog asculta-ma 5 minute, apoi poti rupe orice legatura cu mine, daca asta doresti"
Minciuna are picioare scurte .Tot ce poți face este să speri că te va ierta, iar data viitoare încearcă să fii sincer.
O vară frumoasă să ai
Eu cred ca are o problema si iti cauta nod in papura. Nu vad ce mare lucru s-a intamplat. Aia a plecat acasa fara sa iti spuna, deci mie mi se pare ca nu voia sa aiba cineva grija de ea...si mai e si indeajuns de idioata sa ii spuna aleia ca nu ai dus-o acasa, ca probabil de la altcineva nu avea de unde sa afle. Oricum, daca iti e o asa de buna prietena, nu rupe relatia voastra pentru un fleac ca asta. Si insist, pare sa caute cearta cu tine.
Nu trebuia sa minti, dar acum asta e, nu ai facut ceva grav. Incearca sa vorbesti cu ea si sa ii spui cat de mult tii la ea, o sa inteleaga, iar daca si ea tine la tine la fel de mult o sa vezi ca va fi bine. O prietena buna nu se pierde asa de usor.
Niciodata prietenii nu se mint. In viata vei invata, sper, ca prietenia este sfanta, iar regretele sunt desarte!
Degeaba plangi, degeaba regreti, asta nu va face decat sa te macine pe interior, ia un buchet de flori si mergi la ea la fereastra si stai acolo pana cand te va asculta, explica-i situatia si sper sa te ierte, nu mai mintii, adevarul este sfant.