Iti pot spune ce am patit eu. Eu dupa o relatie de 3 ani, in care ne-a mers super bine, in ultima luna mi-am dat seama ca ceva este in neregula. Pt ca doar eu eram cel care initia sexul. Si incepusem sa facem tot mai rar, poate o data pe saptamna, de la aproape in fiecare zi, uneori si 2 sau 3 ori pe zi. Uneori chiar ma trezeam la 6 dimineata cu ea peste mine pentru ca ea voia una mica inainte sa plece la job. Am banuit ca ma inseala si banuielile mele sau adeverit. Ca sa nu mai zic ca in ultima luna, fosta mea cauta motive de cearta din orice nimic. Probabil acum iubita ta este la stadiul in care nu stie ce sa faca, sa plece cu ala sau sa ramana cu tine. Sau poate inca nu are curaj sa iti spuna ca intre voi s-a terminat. Nu spun ca asa este, dar din pacate trebuie sa iei in calcul aceasta posibilitate.
Probabil ca nu o satisfaci vaginal deloc si nu stie cum sa-ti spuna acest lucru, ca atare a preluat ea toata vina.
O femeie nemultumita si nesatisfacuta dupa multe luni de zile, ajunge la un moment dat la apogeu si iti va spune adevarul, deocamdata refuza sexul, parand ca nu are libidou, cand in realitate nu o mai atragi sexual, fiindca nu poti sa o satisfaci.
Aproape in 90% dintre cazuri am initiat doar eu partidele de sex, dar in rest se comporta normal cu mine, imi gateste, nu mi da de gandit ca ar mai avea pe cineva sau ca s-ar intalni cu cineva in secret cat timp sunt eu la munca
Femeia sta fara apa, mancare, dar fara lovea si ciocan nu. Fi sigur ca o satisface altul.
In ziua de azi cand sexul este promovat peste tot si toata lumea vorbeste numai de sex tu ai impresia ca prietena ta s-a gandit sa se calugareasca intre timp? priveste realitatea!
Nu este vorba de calugarit aici, dar inca imi gateste, are grija sa fiu bine…adica nu inteleg
Am vazut mesajul tau din privat, dar nu iti pot trimite mesaj pentru ca am statut de junior. Am citit foarte atent! Sfatul meu este sa ai o discutie sincera cu ea. Comunicarea este cheia. O alta ipoteza de a mea ar fi ca i s-a dus fluturasii din stomac. Vezi tu femeile iubesc diferit fata de barbati. Femeile au mereu nevoie de emotii si noutate si chestii imprevizibile. Sunt dependente de drama si incertitudine. Barbatii sunt opusul. Pt noi este suficient sa avem certitudinea ca femeia este loiala si sa ne arate afectiune feminina. Si la noi libidoul este permanent. Si cand vii rupt de oboseala de la munca parca tot ar merge o partida. Solutia este sa vorbesti prieteneste cu ea, intreab-o daca este totul ok.
Pai o sa vreau sa discut cu ea deschis sa o intreb care e treaba si sa ma lamureasca si pe mine de ce, bine ia mai are si un tratament cu medicamente pentru o boala ce nu are treaba cu sistemul reproducator
Nu cred sa aibă pe alt cineva altfel sa fi sigur 100%la100 ti-ar fi spus dacă ar fi fost asa cum crezi tu despre ea.
Posibil sa nu se simtă bine și nu are ori chef ori nu vrea și are probleme de sănătate in privința anumitor chesti de femeie fete personale și poate ca îi este rușine să-ți spună să-ți zică asta.
Vorbește cu ia deschis nu-ți mai da filme nu o mai judeca greșit vorbește cu ia deschis fiindcă este foarte posibil s-o judeci greșit aicia nu este vorba de călugărit sau că sexul este peste tot promovat n-are nicio relevanță astea doua. Tu trebuie sa vorbești cu ia să înțelegi de ce nu mai faceți ce făceați înainte mereu chestiile alea ale voastre...
Este ușor sa judeci un om că tea înșelată sau că are pe alt cineva când ia poate nu are cu Adevărat pe nimeni și tu o judeci nevinovat
Eu nu o judec doar ca e simplul fapt ca sunt nelinistit si ma tot gandesc la foarte multe lucruri si imi pasa de fericirea ei…indiferent ca e fericirea zilnica sau cea din pat
Vorbești cu fata spune-i ce ai pe inima ta și sufletul tău pentru ea ce simții cu Adevărat pentru ea.
Nu intelegi tu, dar femeile sunt subtile, niciodata nu o sa zica care e faza de fapt!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: