| DenMarOFFICIAL111 a întrebat:

Buna ziua. Mi se pare ciudat. Sunt in clasa 7, si am 13 ani, iar un coleg de 14 ani mi-a spus ca a facut sex cu 2 doamne invatatoare. Amandoua au 22 ani, el are 1, 75, iar ele, una are 1.75, si alta 1.82. Cica aia mica a facut sex cu ea in debara, i-a facut oral si a masturbat-o pana a ejaculat si cealalta, un pic mai dificil, dar au facut sex. Am inteles ca cea de 1.75 ca el a luat o acasa la el cand parintii erau sch 3 si au facut xxx pana la 4 dimineata dupa a dus o acasa.
El imi zice sa fac si eu cu ele, as face cu cea de 1.75 care il ea pe el mereu in brate si de cand am aflat eu ma ia si pe mine pentru ca sa nu spun nimic. Ar avea ceva daca as face si eu, doar oral si sa o masturbez? Si daca as. face as putea sex normal sau anal, dar cu prezervativ?

ASTEPT PARERI.

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu s-a terminat vacanta? Cum de mai aveți timp să vă scrieți fanteziile pe net. Ceva de învățat?

| DenMarOFFICIAL111 explică (pentru suntserios):

Pai el mi-a zis asa dar hai sa vb in pv

| mihai69 a răspuns:

Fugi mă cu ursu' d-acilea!

| anonim3247 a răspuns (pentru DenMarOFFICIAL111):

El spune așa ca să te impresioneze pe tine.

| anonim3247 a răspuns:

Voi sunteți mai evoluați în ziua de azi la 14 ani și treceți direct la - Si daca as. face as putea sex normal sau anal, dar cu prezervativ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci tu ori o sa devii mare scenarist (deși nu cred), ori ești un mare botanist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-a mințit că să se dea mare.

| dullcat a răspuns:

Te minte...V-ati uitat la prea multe filme xxx. Spoiler: alea din filme nu sunt profesoare si invatatoare, ci actrite.Incearca sa faci cum zice prietenul tau inteligent. Dupa vei veni aici cu sfaturi despre cum sa te integrezi la noua scoala.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Asa ai vrea tu sa faci sex cu ele dar ele sunt majore si nu se uită la un minor

| Ryze69420 a răspuns:

Ce am citit?

Răspuns utilizator avertizat
| sofisis a răspuns:

De curiozitate....cum a dus-o el acasa la 4 dimineata? El...la 14 ani
Tu chiar crezi tot ce abereaza el?

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce păreri poți aștepta la o poveste inventata?
Și dacă ar fi adevărat ce susține ăla, înseamnă că tipele de 22 de ani sunt pedofilie și pot intra la belele+ ca nu au ce sa vadă la voi niște copchii de clasa a 7 a.
Și ești cam mic pentru a face sex, mai ai de așteptat măcar 3 ani de aici încolo și după cât să te destrăbălezi.

| DenMarOFFICIAL111 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Nu zic la vrajeala, noaptea trecuta a facut un clip pe ascuns unde se vedea clar ca prima aia ďe 1, 75 era calare peste el. Acum ma ia in brate si pe mine, si ma gandesc sa ma duc la ea de ziua ei pe 18 mai si cand o iau in brate o frec la...

| DeMicUnCălător a răspuns:

Invățătoarele asta sunt de aici, sau extraterestre?

regis
| regis a răspuns:

Fa ca și prietenul tau, daca el zice asa, pe tine cine te oprește sa zici?

| Paracetamol0lol a răspuns:

Taie ranga de la rădăcină o să crească alta

| diDac a răspuns:

Mori