anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua. Noi cu soțul nu prea facem sex. Dacă înainte să rămân însărcinată făceam Când 2 ori pe lună, când o dată. Acum avem 2 luni și ceva de când nu am Mai făcut nimic. Deja de câteva ori îl văd cum își schimbă chiloții noaptea pentru ca își dă drumul prin somn. Am încercat cu el să discut să văd care-i situația ca nu se dă la mine, cum o făcea înainte, Și degeaba, ba chiar ne-am și certat și tot nimic, găsește diferite pretexte, ba ca e obosit, ba ca ne-am certat, ba mă întreabă de ce nu mă duc eu la el dacă vreau sex. Nu ca mă rușinez, dar nu pot să i-au inițiativa atunci când am în cap ca ceva nu-i în regulă cu mine, și ca nu sunt dorită de soțul meu. Foarte des l-am întrebat care e cauza, și mereu am același justificări, și ca o să facem mai des și deja avem 2 luni și ceva ca nu am mai făcut sex. Ma Simt frustrată și nu știu ce să fac. Chiar în noaptea asta m-am
Trezit ca își lua din dulap altceva de schimb. Mă gândeam ca îi este cald, m-am uitat la pantalonii lui în baie și sunt murdari de sperma. Am în cap ca el vrea sex, dar nu cu mine. Nu înțeleg de ce nu face sex cu mine. Dacă încerc să discut nu ajung absolut nicăieri ca de-obicei.
I-am zis ca mă face să mă simt urata frustrată și ca mă face să cred ca nu îl atrag, îmi zice ca nu-i adevărat ca mă dorește și mă
Iubește, și alte chestii, dar sex tot nu văd. I-am zis ca nu pot să vin eu cu inițiativa din motiv ca nu mă simt dorită, oricum îmi zice dacă am eu chef de ce nu zic. Ca de ce aștept mereu de la el. Nu mi se pare ca așa ar trebui să meargă lucrurile într-o relație. Cum un bărbat tânăr să nu isi dorească soția măcar o dată în săptămână. Așa era și înainte de sarcină. I-am
Zis ca dacă o ținem așa ajungem să nu facem cu lunile
Și așa am Și ajuns. Pot eu să vin cu inițiativa desigur, dar nu o să mă refuze doar pentru ca să nu ne certăm. Simt ca o să fie din obligație. Nu are pe nimeni, știu asta foarte sigur. Muncește la părinții lui, absolut toate serile este acasă. Nu iese la bere, poate să meargă în vizită la cineva câteodată, dar de-obicei mergem împreună. Nu ascunde nimic. Inafara de ce nu face sex cu mine. Nu cred ca e de la sarcina, ca e la curent ca se poate face sex. Plus ca erau și înainte probleme.

6 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Nu isi da drumu in somn, face altceva, tu nu te prinzi? e clar ca ascunde ceva, trebuie sa mergeti amandoi la psihoterapeut.

| Alexandraa97 a răspuns (pentru TimberWolf):

A zis ca a visat ca făceam sex. big grin)
Dacă făcea altceva mergea la baie și se încuia. Zic eu )

| TimberWolf a răspuns (pentru Alexandraa97):

Si viseaza mereu?

| DoctorInFemei a răspuns:

Noi cu sotul nu facem sex? te identifici ca fiind noi?

| DoctorInFemei a răspuns:

Poate are o amanta

| Anaysa26 a răspuns:

Ia tu inițiativa. umbla goală dormi dezbrăcată. să ști ca și la mine a fost o perioadă de genul și am luat inițiativa l-am provocat umblând goală îmbrăcată sexy pipăindu-l și multe altele încerca și o să fie bine