| Geo19999998 a întrebat:

Buna ziua! Nu stiu daca am luat-o eu razna sau poate ca am dreptate intr-o situatie cu partenerul meu. Suntem impreuna de un an de zile, și peste 6 luni urmeaza sa fie ziua mea de nastere. Vorbeam cu el despre un anumit subiect, iar eu l-am luat prin surprindere cu o întrebare legata daca mai stie când este ziua mea. ( Nu este vorba despre cadouri sau chestii materiale) a fost doar sa vad daca stie atat de multe despre mine... El nu si a mai adus aminte, iar pe mine ca să zic asa m-a rănit enorm, poate exagerez dar chiar m-am simțit ultimul om de pe Pamant. În general este foarte atent cu mine, ma iubeste și îmi arata asta tot timpul, dar nu inteleg ce a fost cu aceasta întâmplare. Sper sa fiu înțeleasă și sa primesc un sfat daca este ok ceea ce s-a întâmplat sau ar trebui sa îmi pun multe semne de întrare.

5 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Poate, a avut o zi la muncă mai stresantă și a uitat și el o dată se mai întâmplă este normal să mai uiți câteodată nu vă certați din atâta.

Nu vă despărțit din asta, să ști că iubirea Adevărat este ceva foarte important și foarte frumos, dacă ai parte de iubirea Adevărată prețuiește este ceva care nu oricine are parte de ea, nu vă certați! Nu vă răniți, nu va supărați!

iubirea Adevărată cu Adevărat este ceva frumos ceva de ne explicat un dar de la Dumnezeu! Și Hristos!

| Geo19999998 explică (pentru 1onur):

Multumesc frumos pentru acest răspuns. Într-adevăr ca acum pentru o luna suntem la distanta și poate și de asta este el asa stresat. Dar oricare ar fi motivul m-a deranjat puțin și m-am simțit rau, cu toate ca mi-a dovedit pana acum cât tine el la mine.

| 1onur a răspuns (pentru Geo19999998):

Iubirea Adevărată, este ceva bine și frumos.

| Robert2526 a răspuns:

Exagerezi si nici nu e frumos ce faci. Il pui la incercare sau mai stiu eu. Se poarta omul frumos cu tine si te iubeste dar tu tot bagi batul prin gard. Lasa omul in pace ca mai e pana la ziua ta! Daca trecea ziua ta si uita mai ziceam dar asa doar gasesti probleme unde nu sunt.

| sweetys a răspuns:

Nu iti face griji, daca erati de 2 sau 3 ani, mai zic, dar barbatii sunt recunoscuti ca nu tin minte date.