Salut,eu am 23 de ani si nicu eu nu am avut iubita pana acum.
Nu, nu trebuie sa te schimbi deloc ca persoana, o sa apara si fete care o sa te aprecieze asa cum esti.Si chiar nu merita sa iti schimbi personalitatea ca sa atragi fete.
Eventual poti sa investesti in tine ca persoana adica sa faci sport, sa citesti cat mai mult despre lumea in care te afli si sa fii la curent cu tot ce se intampla in lume.Iar cand esti intr-o conversatie cu mai multe persoane incearca sa fii genul care e amuzant si intretine atmosfera.De asemenea nu ar strica sa te formezi intr-o meserie noua.
Fetele sa le lasi plan secund, are balta peste si pentru tine, sunt convins.
Tu incearca sa iti gasesti un scop in viata si sa fii cat mai independent financiar.
Urat raspuns din partea ta.
Intodeauna e frumos sa oferi o mana de ajutor cuiva.
Eram si eu cuminte si după am zis că nu merită, iar cand am fost băiat pervers și rece, măcar găsești curve care vor aventură de o noapte. Dar acum sunt cuminte din nou și caut ceva serios, oricat trebuie să aștept. Sunt fete care pur și simplu le adori. Fete cu sufletul mare și frumoase, care nu s-ar uita la un golan. Ești tanar, distrează-te, dar să nu te definească ceea ce faci. Poti doar să cauți plăcere in loc de dragoste, să vezi daca e ceea ce te face fericit sau nu. Pe mine nu m-a făcut, dar nici nu regret.
Fii tu însăți nu te schimba pentru nimeni și nimic, nu e un capăt de tara dacă nu ai încă iubita, cu răbdarea treci marea! Găseșteti un hobby strânge banii, călătorește sunt atâtea locuri de văzut în lumea asta nu merită să te consumi pentru atât!
Sa te schimbi in ce sens, infatisare, mers la sala, sa pari un tip mai impunator, evident ca merita dar tototdata poate fi in zadar daca nu te ajuta muian, o sa pari cringe in fata curvelor din ziua de azi
ChrisBV saracul e in lumea lui, la ce vremuri traim in materie de dating, schimbarea ta ca om si fizic este esentiala sa dai si tu o buca la astea demne ce practica videochat sau only fans, dar cum am zis nu iti garanteaza succesul dar nu te ajuta fatau, poti prinde incredere mai multa in timp evident emanand respect prin prezenta ta, dar nu stiu in fine te duci pooli de suflet cu fetele din ziua de azi, iti ies fire de par albe la poola sa gandesti si sa realizezi ce vor
Omule la tine nu e problema ca ești îngeraș si pur simplu
1, ai pretenții prea mari
2, nu ești atractiv fizic
3, nu vezi si de fete urate
4, stai închis in casa, ești antisocial iar asta se rezolva prin socializare, comunicare nu răutate, fetele nu cauta nebuni, pur si simplu sunt atrase involuntar de bărbați care emana masculinitate, nu înseamna ca bărbați frumoși sunt criminali in serie, asta cu badboy e o tâmpenie, pur simplu te descoperi in timp prin experiente, ce fac aia badboys sa știu si eu, degeaba ești violent daca ești urat
ai un loc de munca? ai unde sa stai? ai un salar stabil, cum stai emotional
Ba,eu ma simt destul de bine si in lumea mea.Pai si ce ai vrea sa facem, sa ne schimbam la 180 grade ca sa impresionam miste tute?
Lasa ca universul meu interior ma ajuta sa depasesc multe obstacole in viata.
Daca ar fi asa de usor sa te schimbi... Sa pocnesti din degete si sa te transformi in alt om... Bine ar fi.
Insa in realitate nu este asa.
Schimbarea comportamentala nu se realizeaza atat de simplu pe cat ai crede.
Adic da, poti sa incepi sa fii nesimtit de maine, dar asta o sa-ti aduca mai multe probleme decat beneficii
Plus ca o sa dai probabil in alte belele, daca "ai gura mare", si dupa iar o sa iesi prost.
O sa te lovesti iar de refuzile lor si dupa o sa stai sa te gandesti ca ba, oare daca eram "eu", era mai bine? Nu ma refuza?
Cam asa sta treaba.
Eu zic sa fii tu, cu bune, cu rele.
Nu poza in baiatul bun, nu poza in baiatul rau, fii tu si atat!
Ai specificat sa te simti bine cu tine si in lumea ta si ca fetelor vor aparea in viata ta, unde pana la varsta asta probabil sa nu fi dat nicio flegma pe tine, e bine ca inca speri, pentru ce dmz stie, cam o sa ai soarta lui ray in mare parte, frustrarile o sa se resimta dupa 30 bine rau sa vezi de atunci cum e
E de datoria lui sa mai incerce ceva sa schimbe la el, acum cat are pzd la bot pe metru patrat prin scoala sau facultate, ca daca nu apuca, e terminat ca majoritatea din noi de pe site-ul asta si are sa isi umple pagini cu frustrari ca nu are efectiv unde mai gaseasca o tuta care sa ii dea si el la mumu, voi nu ati observat ce competitie acerba e pentru fete sau femei in online, te doare capul efectiv n-ai nicio sansa
Bine ai venit pe TPU. Acum poti pleca linistit
Dar cine a spus ca lucrurile se vor schimba in bine?
Am spus pur si simplu ca schimbarea pe care vrea sa o faca el nu se face peste noapte Iar daca incearca sa fie "nesimtit" s-ar putea sa se aleaga cu niste ochi vineti, si alte chestii de genu
In realitate nimeni nu da doi bani pe nesimtire, ba din contra.
Uite tu de exemplu, din 5 raspunsuri pe TPU, in toate folosesti jigniri, si chestii de genu.
Ia zi, cum crezi ca ai fi tu tratat in realitate daca adresezi cuvintele alea cui nu trebuie?
Pe net toti sunteti tari in gura, in realitate daca ati da de cine nu trebuie si ati scoate vorbele alea, ati pleca acasa cu dinti in punga
Cum adica nu intelegi la ce ma refer, faci pe prostul sau cum, nu o mai da nici tu in figuri pe aici ca nu te deranjeaza ca esti la mana stanga la varsta pe care o ai, ti se vad frustrarile din intrebarile pe care le tot pui fara sens pe TPU, parca te simteai bine cum esti, nu ziceai asa>
Ah,mi-am dat seama la ce te referi dar in momentul respectiv nu stiam ce vrei sa spui.Si de asta am intrebat.Si cand nu stiu ceva intodeauna intreb.
Si da ma simt bine asa cum sunt.
Si legat de mana stanga stiu ca pare greu de crezut dar eu nu m-am masturbat si nu am facut sex niciodata.Si am 23 de ani.
Eu nu pun intrebari fara sens pe TPU, daca tie nu iti plac e treaba ta.
Nu te poți schimba, omul se schimba de la sine. Scăpa de timiditate dacă poți. Dacă vei deveni mai sociabil îți va fi mai ușor sa cunoști fete. Agresivitatea nu atrage
Oameni care vorbesc de alti au vieti prea perfecte de a fii bagati in seama
Eu NU te-am criticat cu ceva, voiam doar sa iti subliniez faptul ca te doare destul de tare, punand tot felul de intrebari pe subiectul asta, si cand vii cu figuri de genul una trebuie sa ma accepte asa cum sunt, pai cum ca te duci pe 25 de ani si nici una nu te vrea asa, ori ramai asa dar cel putin nu iti mai varsa frustrarile pe TPU nu ai si tu treaba?
Nu mi-am varsat frustrarile pe TPU, ai inteles tu gresit.
Eu zic să fii tu. Într-o lume în care toți fug după tipare, e bine să mai avem și oameni autentici, oameni sinceri și ei. Nu zic că nu poți schimba chestii la tine, ceva ce nu-ți place sau ceva ce te macină profund, dar ca să-ți schimbi complet personalitatea doar ca o tipă să te placă, mi se pare too much.
Și acum ca să-ți prezint și realitatea tu nu o să reușești niciodată asta.
Adică tu o să-ți pui o mască, acea mască de bad boy, dar tu niciodată nu o să devii acel bad boy, de ce? Simplu, pentru că tu nu vei fi niciodată un tip rău. Destinul tău este să fii un tip sensibil, bun, iubitor și why not, uneori să oferi mai mult tu, decât să primești.
Și nu înțeleg de ce moda asta acum să urâm bunătatea, sensibilitatea și să vrem doar răutatea, insensibilitatea și chiar nesimțirea? Am observat că ăsta e un nou trend mondial în secolul 21. WHY?!
Știi ce a zis filozoful Lao Tzu despre cum sa iti găsești iubirea în viata? nu știu ca nu vorbesc mandarina!
Nu stiu fratele meu, te-ai gandit si tu asa, intr-o seara, bah cat mai am de gand sa o fac pe prostul pe TPU, scuze daca te simti jignit, ce avantaje imi da mie site-ul asta ca repet ca papagalul niste chestii din dating, intr-adevar perfect reale si corecte, dar trec ani peste tine si tot aici imbatranesti, fa dr ceva cu viata ta barem
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: