Hey Bine ai venit pe TPU!
Ok intr-adevar trista povestea si ar fi pacat sa renunti la cristi mai ales ca cel mai rau i-ar fi fetitei... De el ai divortat sau a plecat el suparat de cateva zile? daca e a 2-a varianta, incearca sa il suni, sa vorbesti cu el si explica-i ca ati aruncat cuvinte in prostie, iar daca poti sa il convingi sa vina inapoi la voi doua de aici in colo incearca sa te gandesti ce va facut sa va certati (stai odata linistita si gandeste-te cu atentie ce si cum ) si sa eviti asta pe viitor
In orice caz daca pe fetita o iubeste 100% si pe tine probabil atunci se va intoarce
Succes
Exact aceeasi poveste s-a intamplat si la mine in familie, dar cu soramea si nu s-a terminat cu nunta. In primul rand ma bucur ca o iubeste e copilul lui, daca erai virgina nu aveai cu cine sa ramai gravida. In al doilea rand lasa-i pe parinti fiecare parinte isi iubeste copilul si il protejeaza enorm din cauza asta si certurile pentru ca ei doreau sa nu ai probleme de mica, ei vroiau sa te vada diferit. Avem alte viziuni, sper sa fie totul ok, trista povestea. Ai grija pe viitor de Lavinia, ea este foarte importanta la ora actuala.
De ce nu faceti un test de paternitate, sa lamuriti odata pentru totdeauna al cui e copilul? Si apoi mai vedeti cum stati...mai vorbiti
Te-ai uitat prea mult la telenovele...
Daca macar 1% din ce ai scris acolo e adevarat (desi nu e) esti proasta.
Eu am niste nelamuriri. Cum ai putut sa te casatoresti cu un barbat care a abuzat de tine? si daca e prima ta zi pe TPU, de ce atentionezi copilele de 14 ani nepricepute in ale vietii (hmm... n-ar trebui sa le critici tu!) sa nu iti "de-a" raspunsuri? de unde stii ca asa se intampla aici, ca doar esti nou-venita? si ce ai cu analfabetii?
Sa te bucuri de fetita ta! nu prea am inteles chestia cu pielea galbena, nu stiu daca e in regula...
beausingurlamasamea întreabă: