| AndreeaMihaela112 a întrebat:

Sa incep asa mai direct. Eu am un ciclu neregulat. In mai in iunie mi-a venit ciclul apoi in iulie a lipsit. De pe 2 august am inceput sa am contact neprotejat cu iubitul meu pana pe 7 august cand mi-a venit menstruatia. Nu ejacula inauntru, mereu o scotea inainte si isi dadea drumul in pat dar apoi continuam (si nu se stergea/spala/facea pipi sau altceva) si am inteles ca sansele de sarcina sunt de 90% daca am continuat dupa primul numar. Dupa ce am terminat menstruatia undeva pe 12-13 august am inceput iar sa avem contact, la fel continuam dupa primul numar. Pana pe 29-30 aug cand a ejaculat in mine, dorindu-ne un copil am zis ca numai are rost sa se mai opreasca sa scoata afara, oricum cred ca ajungeau spermatozoizi de cand am inceput de pe 2 august fiindca nu se stergea. Cand pot face testul de sarcina? Ca "simptome" sau asa mi s-a schimbat forma sanilor ii am umflati in varf si mi se intaresc sunt sensibili si ma doare capul. Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Degeaba a ejaculat in tine dupa data de 29 august pentru ca atunci nu mai erai in perioada fertila. Daca ciclul menstrual a inceput in data de 7 august, perioada fertila a fost incepand cu data de 20 august.

| AndreeaMihaela112 explică (pentru Emilian65):

Da, dar am inteles ca ce am facut noi inainte sa ejaculeze pe 29 august are risc de 90% sa raman insarcinata.