Nu mai încerca nimic.
Dacă ai căutat-o deja și n-a vrut să stea de vorbă cu tine, nu mai ai nimic de făcut.
Degeaba o întrebi orice, asta nu va schimba cu nimic situația, doar te pui singur într-o situație jenantă.
Indiferent din ce cauză a hotărât ea să nu se mai vadă cu tine, e un fapt consumat, n-ai ce să schimbi.
O sa vad daca imi mai scrie, daca nu o las balta si trec la alta. Asta e viata.
Poate chiar ea si-a facut o impresie proasta si n-a vrut sa-ti zica pe fata. Eu zic s-o intrebi de ce nu mai vorbeste si dupa s-o lasi in pace, macar sa stii si tu o treaba.
Da, stiu ce mi-ai zis, imi pare rau ca nu am ascultat, ce sa- faci in viata inveti din greseli, si de multe ori inveti pe pielea ta.
O consider pe asta ca o experienta de viata si o trec mai departe.
Multumesc mult oricum
Se poate, dar sunt copii si e normal sa fie 2 fete prin preajma, nu se stie niciodata peste ce tipi de baieti dau, mai ales daca nu se cunosc foarte bine.
Asta suna ciudat ), pai si daca au ras de mine de ce a mai acceptat sa ies cu ea, de ce m-a luat de mana din prima si de ce m-a sarutat la final?
Fiindcă e diabolică și a vurt sa te simți ca un rahat după și să plângi după ea
Nu credm ca imi tot zicea ca vrea sa aiba un prieten si eu m-am bagat pe ea ca mi-a placut de ea dar acum vad ca numai vrea sa mai vorbim
Bagă-i foarte multe like-uri la toate pozele și sun-o fără oprire
Asta ar fi ciudat, nu as fi asa direct, ca exista si block, si poate ii trece
Nu direct, dar cand incerc sa vorbesc cu ea pe Facebook ma cam ocoleste si devine ciudat
Intreab-o ce s-a intamplat.
Poate esti prea sufocant si ii scrii prea des?
Daca sunteti impreuna nu inseamna ca trebuie sa vorbiti 24/24
Da, ai dreptate, cred ca merge o pauza, sa nu stresez omul. M-a cam luat valul ). ne-am pupat, ne-am luat in brate ne-am tinut de mana dar parca inca nu am clarificat-o daca suntem sau nu combinatii.
Du-te la mama sau tata - sau la cineva de mare incredere! - si cere-i sa iti spuna sincer, daca nu iti miroase gura, apoi subtiorile! Daca totul e ok si nu ai probleme de gen si esti curat, vezi cum stai cu unghiile.
daca nu sunt scurte, curate si frumos pilite - ca sa nu zgarii - trebuie sa o rogi sa fie bine crescuta si sa iti spuna daca, ce si cum i-ai gresit!
De mirosit nu miros, ca ma spal, nu sunt genul de nespalat.Nu stiu ce nu i-a placut la mine