anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sambata am fost la o intalnire cu o fata, a fost genial ne-am tinut de mana ne-am sarutat, dar acum vad ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine. Ideea este ca sambata a fost si vara ei cu iubitul ei si ma gandesc ca vara-sa si-a facut o impresie proasta(desi nu am facut nimic iesit din comun) despre mine dar nu stiu de ce si poate i-a spus ceva sau i-a bagat ceva in cap si de asta nu mai vrea sa stam de vorba.
Acuma ma gandesc sa o las in pace cateva zile si dupa sa mai incerc, voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
25 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Vorbeste cu ea si intreab-o care este cauza de nu mai vorbeste cu tine.

| Adry05 a răspuns:

Intreab-o de ce te ignora

| Hammurabi a răspuns:

Nu mai încerca nimic.
Dacă ai căutat-o deja și n-a vrut să stea de vorbă cu tine, nu mai ai nimic de făcut.
Degeaba o întrebi orice, asta nu va schimba cu nimic situația, doar te pui singur într-o situație jenantă.
Indiferent din ce cauză a hotărât ea să nu se mai vadă cu tine, e un fapt consumat, n-ai ce să schimbi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

O sa vad daca imi mai scrie, daca nu o las balta si trec la alta. Asta e viata.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Poate chiar ea si-a facut o impresie proasta si n-a vrut sa-ti zica pe fata. Eu zic s-o intrebi de ce nu mai vorbeste si dupa s-o lasi in pace, macar sa stii si tu o treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Da, stiu ce mi-ai zis, imi pare rau ca nu am ascultat, ce sa- faci in viata inveti din greseli, si de multe ori inveti pe pielea ta.
O consider pe asta ca o experienta de viata si o trec mai departe.
Multumesc mult oricum

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jocuri de adolescentina, se lasa abordata greu sa te faca sa umbli cu nasul dupa ea, a si reusit tu contactand-o. Las-o in pace o saptamana-2 si dupa cere a doua intalnire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Se poate, dar sunt copii si e normal sa fie 2 fete prin preajma, nu se stie niciodata peste ce tipi de baieti dau, mai ales daca nu se cunosc foarte bine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil au râs de cât ești de prost amândouă dupălaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asta suna ciudat laughing), pai si daca au ras de mine de ce a mai acceptat sa ies cu ea, de ce m-a luat de mana din prima si de ce m-a sarutat la final?

anonim_4396

Fiindcă e diabolică și a vurt sa te simți ca un rahat după și să plângi după ea

anonim_4396

Nu credm ca imi tot zicea ca vrea sa aiba un prieten si eu m-am bagat pe ea ca mi-a placut de ea dar acum vad ca numai vrea sa mai vorbim

anonim_4396

Disper-o, eu așa aș face

anonim_4396

Si cum as putea face asta?

anonim_4396

Bagă-i foarte multe like-uri la toate pozele și sun-o fără oprire

anonim_4396

Asta ar fi ciudat, nu as fi asa direct, ca exista si block, si poate ii trece

anonim_4396

Eu așa aș face

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

A zis ea ca nu vrea sa mai vorbeasca cu tine?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Nu direct, dar cand incerc sa vorbesc cu ea pe Facebook ma cam ocoleste si devine ciudat

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru anonim_4396):

Intreab-o ce s-a intamplat.
Poate esti prea sufocant si ii scrii prea des?
Daca sunteti impreuna nu inseamna ca trebuie sa vorbiti 24/24

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru supadeceapa):

Da, ai dreptate, cred ca merge o pauza, sa nu stresez omul. M-a cam luat valul laughing). ne-am pupat, ne-am luat in brate ne-am tinut de mana dar parca inca nu am clarificat-o daca suntem sau nu combinatii.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Du-te la mama sau tata - sau la cineva de mare incredere! - si cere-i sa iti spuna sincer, daca nu iti miroase gura, apoi subtiorile! Daca totul e ok si nu ai probleme de gen si esti curat, vezi cum stai cu unghiile.
daca nu sunt scurte, curate si frumos pilite - ca sa nu zgarii - trebuie sa o rogi sa fie bine crescuta si sa iti spuna daca, ce si cum i-ai gresit!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PsihoSex):

De mirosit nu miros, ca ma spal, nu sunt genul de nespalat.Nu stiu ce nu i-a placut la mine