| SelenaJ a întrebat:

Buna ziua happy. Stiu ca o sa sune foarte, dar foarte de 2 lei si prosteasca intrebarea care o sa urmeze.Pe ubita prietenului cel mai bun al iubitului meu nu o cunosc si nici macar iubitul meu nu o cunoaste cu toate ca el si prietenul lui cel mai bun se cunosc de cand erau pusti mici, pentru ca nu i-a fost draga niciodata, spre deosebire de mine.Adica pe mine ma atrage foarte mult fata si as vrea sa intru in vorba cu ea sa-i dau de inteles unele lucruri, pentru ca am vb cu prietenul meu si al ei si ei doi ar fi de acord sa facem un ¨4somee¨hee hee. Problema este ca ea e foarte timida, merge pe un singur principiu si nu cred ca nici prin cap nu i. a trecut vreodata asa ceva. De aceea va intreb cum sa incep sa ma bag in seama, pentru ca va dati seama ca nu pot din prima sa o intreb :¨Auzii, draga mea; ce zici de un sex in 4?¨laughing Clar nu merge. Daca aveti vreo idee, oricare ar fi ea, despre cum sa ¨¨agat¨¨ fata asta. O zi bnawinking

Răspuns Câştigător
| Komododragosh a răspuns:

Wow, aveti fantezii nebunesti nu glumawinking. In fine, daca baietii sunt de acord ( duh, mi se pare logic ), atunci ar trebui sa o convingeti toti 3, nu numai tu. Esti fata, deci poti sa te gandesti ce anume o excita pe fata asta, caci odata ce este excitata, cu greu ar putea sa mai refuze sexul in 4. Trage de ea, nu fii foarte insistenta, dar cand aveti locul potrivit, atunci gasiti si momentul. Mult succeswinking.

2 răspunsuri:
| SelenaJ explică (pentru Komododragosh):

Multumesc happy

| Komododragosh a răspuns (pentru SelenaJ):

Cu placere, sper sa-ti indeplinesti fanteziile happy