Nu inteleg ce vrea sa zica. Doar nu vrea sa te violeze ca sa vada daca esti virgina. Chiar daca vrea doar sa te sperie, nu asa vorbeste un om normal.
Salut!
"minrest" are dreptate. Ce vrea, sa te violeze?
Daca este adevarat ce spui, si sper din tot sufletul sa fie adevarat, du-te la politie. Asa ceva nu este normal, de fapt, tatal tau nu este normal daca se gandeste la asa ceva, pentru ca situatia asta nu poate fi perceputa de noi decat intr-un singur fel. Daca tot nu au incredere in tine, sa mearga cu tine la ginecolog, ca alta cale de a-ti demonstra virginitatea nu este.
Dar mamei tale i-ai spus?
Fraza asta cu "Lasa ca iti arat eu tie sex diseara cand vin" m-a pus pe ganduri.Mai bine spune-i sa te duca la un medic ginecolog si afla daca mai esti virgina sau nu.
Chestia e grava daca intentioneaza ce cred eu ca intentioneaza. Mergi la cineva apropiat, sau la o prietena si lasa-l sa se calmeze. Eventual iti suni mama si ii explici ca iti e teama, nu vad nimic bun in situatia asta.
Nu-ti fie frica in caz ca incearca sa-ti faca ceva ce nu iti convine sa suni la politie. E libertatea ta sa faci ce vrei, adica nu trebuie sa ramai virgina pana la casatorie daca nu-ti doresti asta, dar trebuie sa ai grija cu cine o faci.
Comportamentul parintilor tai e stupid rau si nu-si are rostul. Asta e, iti doresti altceva fata de ce-ti doresc ei de la viitorul tau.e viitorul tau nu al lor.
Un parinte nu are nevoie sa-ti faca nimic: gen sa te verifice in partile intime. In caz ca se intampla un fel de abuz nu ezita sa te duci cat mai repede la politie sau sa suni si sa le explici ce s-a intamplat.
Oricum daca e 100% adevarat ce ai zis, ai niste parinti dereglati mintal si imediat ce ai ocazia iti recomand sa incerci sa te angajezi si sa stai in chirie.
Plâng de fericire.
Tata care este un tip foarte Rău astăzi ma uimit reacția lui la situația spusă mai sus. A venit la mine în cameră și în scurte cuvinte mi-a spus: Eu nu sunt ca mama ta la gândire dacă ai făcut dragoste uite aici niște prezervative sa te protejezi sa nu rămâi gravida, ai aici în pungă ceva pentru igiena. Dacă ești virgina Îți pui pe tine sutien și bikini albi te imbraci sexy și mergem în oraș sa ne distram la un film la Mall. Dacă nu mai ești virgina Îți pui lenjerie intima roșie și te duci singura în oraș.
De față cu mama trebuia sa fac și eu pe durul cu tine și am vb un pic mai urat.
Eu i-am spus ca încă sunt virgină.
Apoi a venit și mă pupat pe frunte.
Încă nu pot sa cred ca tata un fost comandant de comando sa îmi vorbească așa direct.
Hei.sunt de acord cu toate raspunsurile ce au fost date inainte.vad ca ti-ai facut cont astazi si tot azi ai pus intrebarea, probabil ti-ai facut cont special pentru situatia asta, anyway, vreau doar sa iti zic sa ne spui cat de repede poti ce ai patit mai exact cand a venit de la serviciu(era zi cand ai postat intrebarea, acum e ora 23:00 aproape iar tatal tau a zis ca iti pregateste "surpriza" seara.Chiar vreau sa stiu cla ce se referea tatal tau. Asa ca pune continuarea "povestii" tale.
Bravo, frumos gest, am citit continuarea povestii, se dovedeste a fi un tata model dupa parerea mea, mai bine sa afle acum si sa te sprijine decat mai tarziu cand e prea tarziu si sa iti fie frica sa vorbesti despre asta.
Du-te la politie. asta daca nu minti..eu cred ca intrebare a fost pusa asa nu cred ca un tata ar vorbii asa unei fete. ))