Testul de sarcina ca sa fie cu cel mai precis rezultat, se face in primul rand dimineata inainte ca sa bei sau sa mananci!
Si la mine luna trecuta a intirziat cu o saptamana si la fel aveam dureri de ovare, sanii sensibili si niste stari mai neobisnuite. Daca ai facut sex neprotejat si a facut in tine pai atunci trebuie sa te ingrijorezi, dar asa nu ai de ce
Vreau sa-ti spun din experienta, ca pot fi multe variante cand vine vorba de ciclul neregulat. Eu am ciclu si o data la 2-3 luni, si am patit sa am sangerare 4 luni de zile continuu. In cazul meu este vorba de ovare polichistice. Si cumva aceste lucruri sunt normale. Cu sanii, ovarele, starea de voma la fel. Ma dor, ma deranjeaza, sunt balonata, chiar daca menstruatia nu imi vine. Chestia care e, ca ciclul menstrual este format din mai multe etape, si ele se intampla, chiar daca nu avem sangerari.
Oricum, cat de repede poti te sfatuiesc sa mergi la medic. Nu lua medicamente, si nici anticonceptionale, daca nu le ai deja recomandata de medic.
Succes.
Multumesc frumos. nu am luat medicamente absolut deloc si nici ac nu iau! am fost acum 3 luni la control si nu aveam absolut nimic. nu stiu ce se intampla
Am facut sex neprotejat dar nu a terminat in mine! nu ar avea cum sa fie sarcina zic eu
Daca ciclul tau menstrual are caracteristica principala aceea de a se manifesta NEREGULAT, intretinerea contactelor sexuale neprotejate poate fi apreciata ca fiind un gest iresponsabil fiindca NU se poate sti daca in momentul respectiv esti sau nu in perioada fertila a ciclulului menstrual. Este o joaca destul de periculoasa similara cu '; joaca cu focul''. La cea mai mica neatentie poti sa ajungi in situatia de a te ''arde'' si sa ai ''dureri de cap'' absolut inutile din moment ce exista metode de protectie contraceptive foarte performante. In afara unor pareri si/sau presupuneri lipsite de orice valoare sau obiectivitate, nimeni nu iti poate oferi un RASPUNS cert, concret si obiectiv. Multa sanatate!
Multumesc pentru raspuns
o sa mai astept cateva zile si o sa repet testul de sarcina dar de data asta il voi face dimineata la prima urina!
Am citit mai jos un raspuns in legatura cu o posibila sarcina. Eu nu ma protejez. Imi doresc un copil. Dar nu se prinde, pentru ca daca nu am menstruatie implicit nu am nici ovulatie. Nu cred ca poate fi o sarcina.
Ai zis ca ai fost la medic, tot din experienta mea te sfatuiesc sa ceri o a doua parere. Am fost la medic mi-a zis ca nu am nimic si intr-o luna am ajuns la urgente. Nu vreau sa te sperii. Dar mai cere o parere.
Un test corect de sarcina se face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cand ai ciclul neregulat ca al tau.
Orice test facut inainte de 21 de zile, va arata negativ, chiar daca esti insarcinata.
Multumesc mult pentru raspunsuri
dupa 6 zile de intarziere mi-a venit mentra astazi
exista vreo problema daca in saptamana asta care mi-a intraziat am avut relatii sexuale neprotejate? pentru ca eu fac cu 10 zile inainte 10 dupa si ma asteptam sa imi vina la tim dar au trecut mai mult de 10 zile ca mi-a si intarziat 6
Fii mai clara, ce inseamna 10 zile inainte si 10 zile dupa?
La cate zile se succede ciclul tau lunar?
Si cele 10 zile, de cand le numeri?