1.Daca doar v-ati atins organele intime, e imposibil sa va dezvirginati
2.Nu cred ca din câţiva stropi are cum sa ramana insarcinata, doar cred asta.
Nu s-ar spune că a fost chiar un act sexual, ca să poți zice că nu mai sunteți virgini.
Și pentru a o lăsa însărcinată, ar fi trebuit ca picătura ta de lichid să intre în vaginul ei, iar ea să fie în perioada fertilă a ciclului. Nu cred că s-au întâmplat toate astea, așa că fii liniștit.
PS - altă dată fii mai grijuliu - SE POATE s-o lași gravidă și cu un strop de spermă căzut pe labii, la intrarea în vagin!
Cand am luat penisul de pe vaginul ei, penetrare nu a existat.
Am citit pe blogul unui ginecolog ca actul sexual nu trebuie sa fie dus la capat pentru a sustine ca nu mai esti virgin. Daca ti-ai expus partea intima a corpului pentru a oferi placere altei persoane, ba mai mult, v-ati atins, psihologic vorbind nu mai sunt virgin. Dar asta nu e asa de important, voiam doar sa aflu cateva pareri
Gretta, cred ca pustiul are pana in 13 ani. Deci incearca sa intelegi si din punctul acesta de vedere...
Te inteleg, problema e ca o iau razna de la varste mult prea fragede.
Imi pare rau de neintelegere dar chiar nu stiam ca vagin se numeste doar organul din interior. Am precizat ca nu a existat nici o penetrare. In loc de vagin voiam sa spun doar partea care se afla la suprafata, chiar nu era necesar scandalul, puteai pur si simplu sa imi explici. M-am informat in legatura cu sexul si stiu care sunt consecintele, insa pe moment nu am gandit, m-am lasat dus de val. Asa ca te rog, imi poti explica daca este posibila vreo sarcina sau nu?
Fara alte reprosuri la chestiile mici care posibil sa le fi gresit, stim aman2 ca ai inteles ce am vrut sa zic. -_-
scarking12 întreabă: