Acum totul depinde de sentimentele lui. Daca inca te iubeste se va intoarce, daca nu ai primit o lectie de viata. Gandeste-te ca in ambele situatii ai castigat ceva (daca nu iubire, macar experienta). Ai plans, i-ai vorbit, ai incercat. Ce poti face mai mult? poate daca nu l-ai mai baga in seama un timp s-ar intoarce el. Lasa totul pe seama timpului, dar inainte incearca sa ai o "ultima" discutie cu el
Sa te ierte sa repeti totul nu, esti incredibila sincer, eu mias taia unghiile si parul in locul tau de suparare si trsistete
Daca as fi baiatul respectiv nu ti-as zice decat
http://www.youtube.com/watch?v=d2GMXAEFuSI
In locul tau mi-ar fi rusine sa ma duc la el si sa-i cer sa se impace cu mine! dupa ce ti-ai batut joc de el atata timp si acum ii spui ca il iubesti, vrei sa te creada? saracul baiat! NU IL MERITI!
Tu esti genul de persoana care nu stie aprecia atunci cand este iubita,si mai grav,linge acolo unde a scuipat.
Ti-a placut cand iti arata ca este nebun dupa tine si plangea in fata ta,iar tu radeai.Dar pana la urma a venit si randul tau,pentru ca toate se intorc odata si odata,iar cu un baiat ca ala poti sa stai linistita,ca nu te vei mai intalni.
Singuru-l sfat pe care ti-l pot da este,sa-l lasi in pace si nu te baga cu forta in viata lui.Fa acelasi lucru ca si el, si pune-ti si tu ordine in ganduri, iar pe viitor invata sa apreciezi ceea ce ai, pentru ca multe si-ar dori ce ai tu, si putine au.
Aici nu e vorba de iubire, e vorba ca tu te-ai obisnuit ca el sa faca anumite lucruri, iar acum ca numai face asa, simti lipsa acelui lucru, toti gresim in viata... cauta alt baiat si numai repeta greselile din trecut...
Ce-ar fi sa fi admiratoarea lui secreta? nu mentiona in scrisori ca vreti sa va impacati, daca il iubesti atat de mult incearca sa faci versuri de dragoste.La un moment dat v-a trebui sa-i spui adevaru', si tot atunci spune-i ce simti pentru el.Normal ar fi sa-ti zic, sa nu te mai apropi de un baiat de care ti-ai batut joc, dar el te iubea din tot sufletul.Mi-e mila de baiatul ala. Daca nu merge ideea mea, mai vorbim noi.
Pupick!
O să-ți bați joc de el pentru a 2-a oară. Îi strici relația, chiar dacă și el a greșit vorbind iar cu tine, întâlnindu.se iar cu tine.
Nu are rost sa stai dupa un baiat.Nu sunt sigura daca il iubesti sau iti pare rau pentru ca l-ai luat in ras.
Incearca sa mai vb cu el explica-i nu te lasa cu una cu doua pentru ca altfel va crede cai iar e vrajeala si ca dupa 2 incercari renunti. Dar depinde si de sentimentele lui acum, a fost foarte urat ce ai facut.
Stii cum e?
Uneori, chiar daca e greu, trebuie sa renunti! Ceea ce ai facut tu a fost foarte dureros si abia acum vezi pe pielea ta.
Imagineaza-ti ca el a trait asta timp de 4 luni. Nimeni nu are voie sa te judece, dar analizeaza nitel lucrurile. Gandeste-te ca a suferit mult, l-a durut enorm, iar tu ce faceai? Te distrai...erai ok.
Poate ca, e prea tarziu. Stie ce sentimente ai pentru el... daca i-ai spus-o recent. Dar poate, simte ca nu mai exista nicio cale de impacare.
Lasa lucrurile asa.
E confuz, sau poate vrea sa te trateze intocmai cum l-ai tratat tu.
De data asta, timpul le va rezolva pe toate!
Important e sa nu mai pui sare pe rana. Fii calma!
Uite toti au dreptate nu a fost deloc frumos ce ai facut eu nu iti zic chesti gen iti meriti soarta si de astea pentru ca banuiesc ca si asa te simti prost dar sincer sunt 1 la 10000000 sanse sa te ierte.